Placement Papers - DeShaw

Why DeShaw Placement Papers?

Learn and practice the placement papers of DeShaw and find out how much you score before you appear for your next interview and written test.

Where can I get DeShaw Placement Papers with Answers?

IndiaBIX provides you lots of fully solved DeShaw Placement Papers with answers. You can easily solve all kind of placement test papers by practicing the exercises given below.

How to solve DeShaw Placement Papers?

You can easily solve all kind of questions by practicing the following exercises.

Deshaw Placement Paper (Technical Section)

Posted By : Roshini Rating : +17, -5

Paper: Deshaw Placement Paper (Technical Section)

1. typedef struct{
char *;
nodeptr next;
} * nodeptr;
what does nodeptr stand for?

2.  supposing thaty each integer occupies 4 bytes and each character 1 byte , what is the output of the following programme?

#include
main()
{
int a ={ 1,2,3,4,5,6,7};
char c = {' a','x','h','o','k'};
printf("%dt %d ", (&a[3]-&a[0]),(&c[3]-&c[0]));
}
ans : 3 3

3. what is the output of the program?

#include
main()
{
struct s1 {int i; };
struct s2 {int i; };
struct s1 st1;
struct s2 st2;
st1.i =5;
st2 = st1;
printf(" %d " , st2.i);
}

Ans: nothing (error) expl: diff struct variables should not assigned using "=" operator.

4.what is the output of the program?

#include
main()
{
int i,j;
int mat[3][3] ={1,2,3,4,5,6,7,8,9};
for (i=2;i>=0;i--)
for ( j=2;j>=0;j--)
printf("%d" , *(*(mat+j)+i));
}

ans : 9 6 3 8 5 2 7 4 1

5.
fun(n);
}
int fun( int n)
{
int i;
for(i=0;i<=n;i++)
fun(n-i);
printf(" well done");

}
how many times is the printf statement executed for n=10?

Ans: zero
expl: Befire reaching to printf statement it will goes to infinite loop.

6.what is the output of the program?
main()
{
struct emp{
char emp;
int empno;
float sal;
};
struct emp member = { "TIGER"};
printf(" %d %f", member.empno,member.sal);

Ans: error. In struct variable emp, we have to give array size.
If array size given
ans is 0, 0.00

7. output of the program?

# define infiniteloop while(1)
main()
{
infiniteloop;
printf("DONE");
}

Ans: none
expl: infiniteloop in main ends with ";" . so loop will not reach end;
and the DONE also will not print.

8. output of the program?
main()
{
int a=2, b=3;
printf(" %d ", a+++b);
}

Ans:5
expl: here it evaluates as a++ + b.

9. output of the program?

#define prn(a) printf("%d",a)
#define print(a,b,c) prn(a), prn(b), prn(c)
#define max(a,b) (a

main()
{
int x=1, y=2;
print(max(x++,y),x,y);
print(max(x++,y),x,y);
}

Ans: 3 4 2

10. which of the following is the correct declaration for the function main() ?

Ans: main( int , char *)


11. if ptr is defined as

int *ptr[100];
which of the following correctly allocates memory for ptr?

Ans: ptr = (int *)(malloc(100* sizeof(int));

Like this page? +17 -5




Companies List:

3i Infotech - AAI - ABACUS - ABB - Accel Frontline - Accenture - Aditi - Adobe - ADP - Agreeya - Akamai - Alcatel Lucent - Allfon - Alumnus - Amazon - Amdocs - AMI - Andhra Bank - AppLabs - Apps Associates - Aricent - Ashok Leyland - Aspire - Atos Origin - Axes - Bajaj - Bank of Maharashtra - BEL - BEML - BHEL - BirlaSoft - Blue Dart - Blue Star - BOB - BPCL - BPL - Brakes - BSNL - C-DOT - Cadence - Calsoft - Canara Bank - Canarys - Capgemini - Caritor - Caterpillar - CDAC - CGI - Changepond - Ciena - Cisco - Citicorp - CMC - Consagous - Convergys - CORDYS - Crompton - CSC - CTS - Cummins - Dell - Deloitte - Delphi-TVS - DeShaw - Deutsche - Dotcom - DRDO - EDS - EIL - ELGI - ELICO - ERICSSON - Essar - Fidelity - Flextronics - Freescale - FXLabs - GAIL - GE - Genpact - Geodesic - Geometric - Globaledge - GlobalLogic - Godrej - Google - Grapecity - HAL - HCL - Hexaware - Honeywell - HP - HPCL - HSBC - Huawei - Hughes - IBM - IBS - ICICI - iGate - Impetus - iNautix - Indian Airforce - Indian Airlines - Infosys - Infotech - Intec - Integra - Intergraph - IOCL - iSOFT - ISRO - Ittiam - JSW - Keane - Kenexa - L & T - L & T Infotech - LG Soft - Lifetree - LionBridge - Mahindra Satyam - Mastek - Maveric - McAfee - MECON - Microsoft - MindTree - Miraclesoft - Mistral - Motorola - Mphasis - MTNL - NIC - Nokia Siemens - Novell - NTPC - Nucleus - ORACLE - Patni - Perot - Polaris - Ramco - Robert Bosch - Samsung - SAP - Sapient - Sasken - SBI - Sierra Atlantic - Sonata - Sony India - Sutherland - Syntel - TCS - Tech Mahindra - VeriFone - Virtusa - Wipro - Zensar.