Placement Papers - Ramco

Why Ramco Placement Papers?

Learn and practice the placement papers of Ramco and find out how much you score before you appear for your next interview and written test.

Where can I get Ramco Placement Papers with Answers?

IndiaBIX provides you lots of fully solved Ramco Placement Papers with answers. You can easily solve all kind of placement test papers by practicing the exercises given below.

How to solve Ramco Placement Papers?

You can easily solve all kind of questions by practicing the following exercises.

Ramco System Placement Paper (Aptitude- Fill in the blanks, Antonyms & Direction)

Posted By : Sharayu Rating : +17, -11

Paper: Ramco System  Placement Paper (Aptitude- Fill in the blanks, Antonyms & Direction)

Directions :- Each sentence below has one or two blanks. Choose the word from the set of words for each blank that best fits the meaning of the  sentence as a whole.

1) The air was bitter cold, the temperature well below the freezing point , yet they found themselves ------ freely as they clambered up the steep northern slope

Ans: disporting


2) We were taken when we heard of his defection , never having suspected that he was anything but loyal. So capable had been his ---- or and devotion to cease

Ans: presentiment


3) War and peace are mutually ------- states of being and war to preserve peace is not a paradox . It is a -----

Ans: incompatible -- contradiction


4) Although the injury appeared ------,  the examination by the ophthomologist revealed that he would need immediate surgery to save his sight.

Ans: superficial


Antonyms:

1. corroborative ---- refutable

2.  obnoxious ---- harmless

3. sanction ---- hinder

4. empirical ---- experimental

5. aborigine ---- emigrant


Directions for questions 1- 5 .  Questions 1 -5 are based on the following information:

A port has four berths W,V,X,Y. Of these two are general cargo berth, one is a fertiliser berth and one is for liquid cargo, When vessel A arrived it was berthed at berth V but vessel B which along with A had to wait prior to berthing as vessel C was working in berth Y and vessel D was working in berth W .Vessel E came to unload fertiliser and did not have to wait. All are specilised berths i.e. general cargo vessel has to work only in a general cargo berth. So is true for fertiliser vessel and liquid cargo vessel.

1.  The vessel E should be alotted to the berth.

Ans: X


2. Which of the following berth can accept a vessel carrying liquid cargo--W, V, X, Y

Ans: V


3. Which of the following is not a general cargo vessel--A ,B, C, D, E

Ans:A


4. Total number of general cargo vessels mentioned in the above description is

Ans:3


5. Which of the following allotments is possible

Ans: B to W



Like this page? +17 -11




Companies List:

3i Infotech - AAI - ABACUS - ABB - Accel Frontline - Accenture - Aditi - Adobe - ADP - Agreeya - Akamai - Alcatel Lucent - Allfon - Alumnus - Amazon - Amdocs - AMI - Andhra Bank - AppLabs - Apps Associates - Aricent - Ashok Leyland - Aspire - Atos Origin - Axes - Bajaj - Bank of Maharashtra - BEL - BEML - BHEL - BirlaSoft - Blue Dart - Blue Star - BOB - BPCL - BPL - Brakes - BSNL - C-DOT - Cadence - Calsoft - Canara Bank - Canarys - Capgemini - Caritor - Caterpillar - CDAC - CGI - Changepond - Ciena - Cisco - Citicorp - CMC - Consagous - Convergys - CORDYS - Crompton - CSC - CTS - Cummins - Dell - Deloitte - Delphi-TVS - DeShaw - Deutsche - Dotcom - DRDO - EDS - EIL - ELGI - ELICO - ERICSSON - Essar - Fidelity - Flextronics - Freescale - FXLabs - GAIL - GE - Genpact - Geodesic - Geometric - Globaledge - GlobalLogic - Godrej - Google - Grapecity - HAL - HCL - Hexaware - Honeywell - HP - HPCL - HSBC - Huawei - Hughes - IBM - IBS - ICICI - iGate - Impetus - iNautix - Indian Airforce - Indian Airlines - Infosys - Infotech - Intec - Integra - Intergraph - IOCL - iSOFT - ISRO - Ittiam - JSW - Keane - Kenexa - L & T - L & T Infotech - LG Soft - Lifetree - LionBridge - Mahindra Satyam - Mastek - Maveric - McAfee - MECON - Microsoft - MindTree - Miraclesoft - Mistral - Motorola - Mphasis - MTNL - NIC - Nokia Siemens - Novell - NTPC - Nucleus - ORACLE - Patni - Perot - Polaris - Ramco - Robert Bosch - Samsung - SAP - Sapient - Sasken - SBI - Sierra Atlantic - Sonata - Sony India - Sutherland - Syntel - TCS - Tech Mahindra - VeriFone - Virtusa - Wipro - Zensar.