Placement Papers - Infosys

Why Infosys Placement Papers?

Learn and practice the placement papers of Infosys and find out how much you score before you appear for your next interview and written test.

Where can I get Infosys Placement Papers with Answers?

IndiaBIX provides you lots of fully solved Infosys Placement Papers with answers. You can easily solve all kind of placement test papers by practicing the exercises given below.

How to solve Infosys Placement Papers?

You can easily solve all kind of questions by practicing the following exercises.

INFOSYS PAPER - 04 JUL 2005 - CHENNAI

Posted By : Arun Raja Rating : +6, -0

1. There is a circle race going on. One of them says,"1/3 of those in front of me and 3/4 of those behind me, give the total number of children in the race". Then the number of children took part in the race?
           
Ans           : 12
                       
2. In an Isalnd the natives lie and visitors speak truth. A man wants to whether a salesman beside him in a bar is a native or visitor. He asked him to ask a woman beside him whether she is a native or visitor. He replied that she says "she is a visitor". Whether the salesman is a native or visitor?
           
Ans           : Visitor ( not sure )
                       
3.A man fixed an appointment to meet Mr.X, X asked him to meet two days after the day before the after tomorrow. Today is Friday. What is the appointed day.
           
Ans:           Tuesday.
                       
4. A jewel problem,           with some conditions and it is quite easy to solve.
                       
5.A man said he spent 1/6 of his as a child, 1/12 as salesman in a liquor shop, 1/7 and 5 years as a politician and a good husband respectively. At that time Jim was born. Jim was elected as Alderman four years back. When he was half of his age. What is his age.
           
Ans:           86
                       
6.Jack,Droug and Ann, 3 children had a race when returning from school. Ann takes 28 steps when Droug takes 24 steps, meantime Jack takes 21 steps. Jack explained that his 6 steps equals Droug's 7 steps and Ann's 8 steps. Who won the race?
           
Ans:           Droug
                       
7. Every day a cyclist meets a car at the station. The road is straight and both are traveling in the same direction. The cyclist travels with a speed of 12 Kmph. One day the cyclist comes late by 20 min. and meets the car 5km before the Station. What is the speed of the car?
                       
Ans:           60 kmph
 
           
8. A problem of           persons and profession. Quite easy one.
                       
9.A lady goes for shopping. She bought some shoestrings. 4 times the number of shoestrings, she bought pins and 8 times, handkerchiefs. She paid each item with their count as each piece's cost. She totally spent Rs. 3.24. How many handkerchiefs did she buy?
           
Ans           : 16
                                 
10. Complete the           series:s
a)                3,6,13,26,33,66,____
b)                364,361,19,16,4,1,___
                       
Ans           :  a) 73
           b) 1 or -1

Like this page? +6 -0




Companies List:

3i Infotech - AAI - ABACUS - ABB - Accel Frontline - Accenture - Aditi - Adobe - ADP - Agreeya - Akamai - Alcatel Lucent - Allfon - Alumnus - Amazon - Amdocs - AMI - Andhra Bank - AppLabs - Apps Associates - Aricent - Ashok Leyland - Aspire - Atos Origin - Axes - Bajaj - Bank of Maharashtra - BEL - BEML - BHEL - BirlaSoft - Blue Dart - Blue Star - BOB - BPCL - BPL - Brakes - BSNL - C-DOT - Cadence - Calsoft - Canara Bank - Canarys - Capgemini - Caritor - Caterpillar - CDAC - CGI - Changepond - Ciena - Cisco - Citicorp - CMC - Consagous - Convergys - CORDYS - Crompton - CSC - CTS - Cummins - Dell - Deloitte - Delphi-TVS - DeShaw - Deutsche - Dotcom - DRDO - EDS - EIL - ELGI - ELICO - ERICSSON - Essar - Fidelity - Flextronics - Freescale - FXLabs - GAIL - GE - Genpact - Geodesic - Geometric - Globaledge - GlobalLogic - Godrej - Google - Grapecity - HAL - HCL - Hexaware - Honeywell - HP - HPCL - HSBC - Huawei - Hughes - IBM - IBS - ICICI - iGate - Impetus - iNautix - Indian Airforce - Indian Airlines - Infosys - Infotech - Intec - Integra - Intergraph - IOCL - iSOFT - ISRO - Ittiam - JSW - Keane - Kenexa - L & T - L & T Infotech - LG Soft - Lifetree - LionBridge - Mahindra Satyam - Mastek - Maveric - McAfee - MECON - Microsoft - MindTree - Miraclesoft - Mistral - Motorola - Mphasis - MTNL - NIC - Nokia Siemens - Novell - NTPC - Nucleus - ORACLE - Patni - Perot - Polaris - Ramco - Robert Bosch - Samsung - SAP - Sapient - Sasken - SBI - Sierra Atlantic - Sonata - Sony India - Sutherland - Syntel - TCS - Tech Mahindra - VeriFone - Virtusa - Wipro - Zensar.