Placement Papers - Infosys

Why Infosys Placement Papers?

Learn and practice the placement papers of Infosys and find out how much you score before you appear for your next interview and written test.

Where can I get Infosys Placement Papers with Answers?

IndiaBIX provides you lots of fully solved Infosys Placement Papers with answers. You can easily solve all kind of placement test papers by practicing the exercises given below.

How to solve Infosys Placement Papers?

You can easily solve all kind of questions by practicing the following exercises.

INFOSYS PAPER - 30 NOV 2003

Posted By : Ankur Soni Rating : +6, -0
Hi Friends

This is the infy paper of 30th nov attended by me. Below are the answers according to me.please verify them and reply me if any of the answers are wrong.please ..

I 1) Problem about 3 guys Tom, dick and harry - One say the truth always , one always lies blah blah who is who
Ans:  
Dick
Harry
tom

2) We are given 100 pieces of a puzzle. If fixing two components together is counted as 1 move ( a component can be one piece or an already fixed set of pieces), how many moves do we need to fix the entire puzzle.
Ans: 18

3) This problem has appeared b4. 4 kids from 2 families Gupta and sharma... their names are Praveen, Pra... blah blah...and some relation... which family and what are their ages..
Ans: Sinhas - 11(praveen)
     Sinhas - 5(lalit)
     Gupta - 10(pratap)
     Gupta - 7 (rajesh)
     
4) This was one hell of a long problem - But it has appeared before.. Two girlz after one guy ( sue, swe and sam i think)..Sue first asks his house no... he replies with two statements (second is false) so she goes to the wrong house... blah blah.. same thing happens with the other gal
    What was the house number of sue and sam
Ans: 20  and 24

5) A complex statement - about an aeroplane comming late. "The boy says if it was 6 hours later, the waiting time would be 1/5th of the time if the plane had come 2 hours earlier instead. the plane is supposed to come at midnight
Ans 11.00 a.m

6) There are 4 statements and 4 guys ( Dave, Gus, someone else and one more someone else) - sorry my memory is rotten! Anyway now these guys make 4 statements abt. who commited the crime. We need to find out who did it if (i) all but one are saying false and (ii) all but one are saying true
Ans: (i)archie( ii) tony

7) A kid goes to a bank with a checque... Comes back and says he spent 35 cents .. his mom says you have brought back twice what u ver supposed to get. What happened is the novice bank clerk gave dollars for cents and vice-versa(quote silly) anway... What was the actual amount??
Ans: don't know...

8) Two guys work at some speed...After some time one guy realises he has done only half of the other guy completed which is equal to half of what is left !!! #$%#$
So how much faster than the other is this guy supposed to do to finish with the first... (This one stumped me)..
Ans: twice

9) I forgot this problem completley - damn just 3 hrs since i gave the test
Ans: 20

10 finally, a series 2, 8, 64, 512 .... next one
Ans: 512*256 =131072..something.


Like this page? +6 -0




Companies List:

3i Infotech - AAI - ABACUS - ABB - Accel Frontline - Accenture - Aditi - Adobe - ADP - Agreeya - Akamai - Alcatel Lucent - Allfon - Alumnus - Amazon - Amdocs - AMI - Andhra Bank - AppLabs - Apps Associates - Aricent - Ashok Leyland - Aspire - Atos Origin - Axes - Bajaj - Bank of Maharashtra - BEL - BEML - BHEL - BirlaSoft - Blue Dart - Blue Star - BOB - BPCL - BPL - Brakes - BSNL - C-DOT - Cadence - Calsoft - Canara Bank - Canarys - Capgemini - Caritor - Caterpillar - CDAC - CGI - Changepond - Ciena - Cisco - Citicorp - CMC - Consagous - Convergys - CORDYS - Crompton - CSC - CTS - Cummins - Dell - Deloitte - Delphi-TVS - DeShaw - Deutsche - Dotcom - DRDO - EDS - EIL - ELGI - ELICO - ERICSSON - Essar - Fidelity - Flextronics - Freescale - FXLabs - GAIL - GE - Genpact - Geodesic - Geometric - Globaledge - GlobalLogic - Godrej - Google - Grapecity - HAL - HCL - Hexaware - Honeywell - HP - HPCL - HSBC - Huawei - Hughes - IBM - IBS - ICICI - iGate - Impetus - iNautix - Indian Airforce - Indian Airlines - Infosys - Infotech - Intec - Integra - Intergraph - IOCL - iSOFT - ISRO - Ittiam - JSW - Keane - Kenexa - L & T - L & T Infotech - LG Soft - Lifetree - LionBridge - Mahindra Satyam - Mastek - Maveric - McAfee - MECON - Microsoft - MindTree - Miraclesoft - Mistral - Motorola - Mphasis - MTNL - NIC - Nokia Siemens - Novell - NTPC - Nucleus - ORACLE - Patni - Perot - Polaris - Ramco - Robert Bosch - Samsung - SAP - Sapient - Sasken - SBI - Sierra Atlantic - Sonata - Sony India - Sutherland - Syntel - TCS - Tech Mahindra - VeriFone - Virtusa - Wipro - Zensar.