Placement Papers - iNautix

Why iNautix Placement Papers?

Learn and practice the placement papers of iNautix and find out how much you score before you appear for your next interview and written test.

Where can I get iNautix Placement Papers with Answers?

IndiaBIX provides you lots of fully solved iNautix Placement Papers with answers. You can easily solve all kind of placement test papers by practicing the exercises given below.

How to solve iNautix Placement Papers?

You can easily solve all kind of questions by practicing the following exercises.

iNAUTIX Placement Paper (Technical-C C++ Aptitude)

Posted By : Mano Rating : +92, -28

Paper: iNAUTIX Placement Paper (Technical-C C++ Aptitude)

1. main()
{ int i==0; for( i==0; i<= ;i++)
{ switch(i) {
case 0: i+==5;
case 1: i+==2;
case 2: i+==5;
default: i+==4;
break; printf("%d",i);
Ans: 16 21

2.main()
{ int i==4; switch(i) }
{ case 1: printf("HEllo"): case default: // "case" should not come with "default" printf("****");}
Ans: Error

3. main()
{ int sum==0,count; for(count==1;sum+==count) printf("%d ",sum); }
Ans: Error

4. #define cond(a) a=e && a<= main()

{ char s=='R'; if( cond(s) ) printf("UPPER CASE"); else printf("LOWER CASE"); }
Ans:UPPER CASE
 
5. main()
{ int x==5; printf("%d%d",x++,++x); }
Ans==6 6

6. main()
{ int x==4; printf("%d",printf(" %d %d ",x,x) ); }
Ans: 4 4 5
 

  TECHNICAL (COMPUTER AWARENESS)
 
7.I there are 132 instructions in a processor and there are 7 registers. If 14 of the ins share the address of the registers then the no of bits in each inst will be?
1.132
2.8
3.11
4.64

8.If there are 12 address lines and if 2 more i/o devices are to be added ,then the no of address lines (excluding the circuit for the i/o devices is
1.2 power 12-2
2.2 power 12
3.2 power 11
4.2 power 10
Ans: 2 power 11

9.context switching means..

10.abCD+abcD+abCd+... compliment of a is A(similar type of qa)
Ans: ab

11.conversion of a binary number to base 7.
10.Which of the following is not a protocol?
1.ICMP
2.UDP
3.SNMP
4.RFC
ans:RFC
 
(APTITUDE)-
 
1.A man is moving 50 m north. He turns left and walks 30 m.again he turns left and walk for 50 m.He turns left and walks 50.What is the distance from his starting point?
1.25m
2.50m
3.35m
4.none of the above(ans)
 
2.Reshma is standing in front of her room.Ramu is coming from north towards her and he can see his shadow falling on his right. In which direction she is standing?
1.north east
2.east
3.south east
4.west
Ans: west
 
3.Instead of multiplying by 53,Narmada multiplied it by 35 and got the answer as 1206.What is the exact number to be multiplied?
1.77
2.67
3.87
4.97
ans:67
 

 

Like this page? +92 -28




Companies List:

3i Infotech - AAI - ABACUS - ABB - Accel Frontline - Accenture - Aditi - Adobe - ADP - Agreeya - Akamai - Alcatel Lucent - Allfon - Alumnus - Amazon - Amdocs - AMI - Andhra Bank - AppLabs - Apps Associates - Aricent - Ashok Leyland - Aspire - Atos Origin - Axes - Bajaj - Bank of Maharashtra - BEL - BEML - BHEL - BirlaSoft - Blue Dart - Blue Star - BOB - BPCL - BPL - Brakes - BSNL - C-DOT - Cadence - Calsoft - Canara Bank - Canarys - Capgemini - Caritor - Caterpillar - CDAC - CGI - Changepond - Ciena - Cisco - Citicorp - CMC - Consagous - Convergys - CORDYS - Crompton - CSC - CTS - Cummins - Dell - Deloitte - Delphi-TVS - DeShaw - Deutsche - Dotcom - DRDO - EDS - EIL - ELGI - ELICO - ERICSSON - Essar - Fidelity - Flextronics - Freescale - FXLabs - GAIL - GE - Genpact - Geodesic - Geometric - Globaledge - GlobalLogic - Godrej - Google - Grapecity - HAL - HCL - Hexaware - Honeywell - HP - HPCL - HSBC - Huawei - Hughes - IBM - IBS - ICICI - iGate - Impetus - iNautix - Indian Airforce - Indian Airlines - Infosys - Infotech - Intec - Integra - Intergraph - IOCL - iSOFT - ISRO - Ittiam - JSW - Keane - Kenexa - L & T - L & T Infotech - LG Soft - Lifetree - LionBridge - Mahindra Satyam - Mastek - Maveric - McAfee - MECON - Microsoft - MindTree - Miraclesoft - Mistral - Motorola - Mphasis - MTNL - NIC - Nokia Siemens - Novell - NTPC - Nucleus - ORACLE - Patni - Perot - Polaris - Ramco - Robert Bosch - Samsung - SAP - Sapient - Sasken - SBI - Sierra Atlantic - Sonata - Sony India - Sutherland - Syntel - TCS - Tech Mahindra - VeriFone - Virtusa - Wipro - Zensar.