Placement Papers - iNautix

Why iNautix Placement Papers?

Learn and practice the placement papers of iNautix and find out how much you score before you appear for your next interview and written test.

Where can I get iNautix Placement Papers with Answers?

IndiaBIX provides you lots of fully solved iNautix Placement Papers with answers. You can easily solve all kind of placement test papers by practicing the exercises given below.

How to solve iNautix Placement Papers?

You can easily solve all kind of questions by practicing the following exercises.

iNAUTIX Placement Paper (Technical-C)

Posted By : Saifullah Rating : +39, -14

Paper: iNAUTIX Placement Paper (Technical-C)

1.main()
{ char **p=="Hello"; printf("%s",**p); }
Ans: Garbage or nothing

2.main()
{ printf("%d%c
"); printf("%d%c
"); }
Ans: Garbage Value

3. main()
{ int x==5; printf("%d%d",x++,++x); }
Ans==6 6

4. main()
{ int x==4; printf("%d",printf(" %d %d ",x,x) ); }
Ans: 4 4 5

5. main()
{ union
{ int i; char p; {

int t;
char e;
char o;
}w; }l;

printf("%d
",sizeof(l) ); }
Ans: 4

6. main()
{ int i==0,n==6; while(n--0); i+==n; printf("%d
",i); }
Ans: -1

7. main()
{ char a[]=="Hello"; printf("%c
",*a++); }
Ans: Error

8. a==3,b==2,c==1;
What's the value of k?
k== a< b < c-1;
Ans: 0

9. main()
{ int a==3; do

{ printf("%d", a); a==-1; }
} while(a0);

Ans: 3

10. It is not "exact" Question; But the given Answers is:
a) PASS1 PASS2
b) PASS1 FAIL1
c)FAIL1 FAIL2
)FAIL1 PASS2

main()
{ char c==-32; int i==-64; unsigned u==-26; if(ci) printf("PASS1"); if( i < c) printf("PASS2"); else printf("FAIL1"); if(i printf("PASS2"); else printf("FAIL2"); }
Ans: PASS1 PASS2 PASS1

11.
main()
{ int i==0; for( i==0; i<= ;i++)
{ switch(i) {
case 0: i+==5;
case 1: i+==2;
case 2: i+==5;
default: i+==4;
break; printf("%d",i);
Ans: 16 21

12.main()
{ int i==4; switch(i) }
{ case 1: printf("HEllo"): case default: // "case" should not come with "default" printf("****");}
Ans: Error

13. main()
{ int sum==0,count; for(count==1;sum+==count) printf("%d ",sum); }
Ans: Error

14. #define cond(a) a=e && a<= main()

{ char s=='R'; if( cond(s) ) printf("UPPER CASE"); else printf("LOWER CASE"); }
Ans:UPPER CASE

Like this page? +39 -14




Companies List:

3i Infotech - AAI - ABACUS - ABB - Accel Frontline - Accenture - Aditi - Adobe - ADP - Agreeya - Akamai - Alcatel Lucent - Allfon - Alumnus - Amazon - Amdocs - AMI - Andhra Bank - AppLabs - Apps Associates - Aricent - Ashok Leyland - Aspire - Atos Origin - Axes - Bajaj - Bank of Maharashtra - BEL - BEML - BHEL - BirlaSoft - Blue Dart - Blue Star - BOB - BPCL - BPL - Brakes - BSNL - C-DOT - Cadence - Calsoft - Canara Bank - Canarys - Capgemini - Caritor - Caterpillar - CDAC - CGI - Changepond - Ciena - Cisco - Citicorp - CMC - Consagous - Convergys - CORDYS - Crompton - CSC - CTS - Cummins - Dell - Deloitte - Delphi-TVS - DeShaw - Deutsche - Dotcom - DRDO - EDS - EIL - ELGI - ELICO - ERICSSON - Essar - Fidelity - Flextronics - Freescale - FXLabs - GAIL - GE - Genpact - Geodesic - Geometric - Globaledge - GlobalLogic - Godrej - Google - Grapecity - HAL - HCL - Hexaware - Honeywell - HP - HPCL - HSBC - Huawei - Hughes - IBM - IBS - ICICI - iGate - Impetus - iNautix - Indian Airforce - Indian Airlines - Infosys - Infotech - Intec - Integra - Intergraph - IOCL - iSOFT - ISRO - Ittiam - JSW - Keane - Kenexa - L & T - L & T Infotech - LG Soft - Lifetree - LionBridge - Mahindra Satyam - Mastek - Maveric - McAfee - MECON - Microsoft - MindTree - Miraclesoft - Mistral - Motorola - Mphasis - MTNL - NIC - Nokia Siemens - Novell - NTPC - Nucleus - ORACLE - Patni - Perot - Polaris - Ramco - Robert Bosch - Samsung - SAP - Sapient - Sasken - SBI - Sierra Atlantic - Sonata - Sony India - Sutherland - Syntel - TCS - Tech Mahindra - VeriFone - Virtusa - Wipro - Zensar.