Placement Papers - Cisco

Why Cisco Placement Papers?

Learn and practice the placement papers of Cisco and find out how much you score before you appear for your next interview and written test.

Where can I get Cisco Placement Papers with Answers?

IndiaBIX provides you lots of fully solved Cisco Placement Papers with answers. You can easily solve all kind of placement test papers by practicing the exercises given below.

How to solve Cisco Placement Papers?

You can easily solve all kind of questions by practicing the following exercises.

Cisco Placement Paper Pattern Part - 1

Posted By : Jagdish Rating : +11, -2

Cisco Placement Paper Pattern
(Part - 1)



 20 questions - analytical
40 questions - system concepts and c.
 
 Analytical Section.
1.12 quantative questions
2.4 meanings
3.4 matching(like goat::rat)
 

 1.what is the length of the largest diagonal in a cube of 1unit.
 ans:2*sqrt(3).

 2.if 0<s*t<1 then the values of s and t many be
 ans:s>-1 and t>-1

 3.one of the digits of a two digit number is 6,whose sum is half of there product and whose product of the half of the reverse order number. what is
the number.
 Ans:63

 4.how many times 0.01 is larger than (0.0001)*(0.0001)
 ans:10**6.

 5.a train of length 200mts is moving with a velocity of 100km/hr towards east.a car is comming with a velocity of 72km/hr in the opposite direction.how much time the car takes to cross the train.
 
 6.canibalism-
 
 7.humino::static
 ans:human::--


 8.concrete::abstract
 ans:matter::mind


 9.elevator-above
 

 10.ramesh,robert,ravi,rahul r doing newpaper business.....
 ans:ramesh,either ravi/rahul


System Concepts:
 

 1.int a[5,6]
 how much memory will be allocated



 2.char p[6];
 char *d[10];
ans:d=(char*)p


 3.using LFU algorithm,how many page faults will occur of the pages r 1,2,1,3,4.
 ans:1,4


 4.in which layer the bridges r used.
 a)data link layer
b)session layer
c)physical layer
d)network layer


 5.#define d 10+10
 main()
{ printf("%d",d*d);
}


 6.in a complete binary tree if the number of levels r 4 then the number of nodes will be,
 

 7.if we delete a node from a balanced binary tree,how can we retain the properties of balanced binary tree.
 ans: by rotation at the nodes.


8.in a k-way search tree with N keys, the number of node/no. of leaves=
 

9.s->A0B
A->BB|1
B->AA|0

 how many string can be constructed with length 5.
 


 10.in which of the following regular expression the srting contains atleast 2 concetive 1's.
 ans:(0+10)*||(0+1)*



 11.int i,j=1;
 for(i=0;i<10;i++);
{
j=j+1;
}
printf("%d %d",i,j);

ans:10 11



 12.static char *i;
i=malloc(sizeof(char));
find the error;
Ans:malloc returns void


 13.virtual memory address capacity depends on?
 

 14.main()
 { int i=1;
fork();
fork();
fork();
printf("%d",i);
}
how many times i will be printed
Ans:8


 15.question on threads
 

 16.int i=0xaa
 char *p;
p=(char *)i;
p=p>>4;
printf("%x",p);
Ans:0x000000a;



 17.union
 { char *p;
int i;
char b;
}
main()
{
--
p=(char*)malloc(8*sizeof(char));
}

what is the size of union?


 18.enum{sunday=-1,monday,...saturday}
 printf("%d %d",sizeof(wednesday),wednesday);


 19.struct x{
 struct{
struct{
char ch;
} x;
}};
Ans:definition wrong


 20.struct *s;
s=(struct *)malloc(10*sizeof(struct)+90*sizeof(int));
free(s);
Ans:total memory deallocated


 21.one alogrithm is given:
 Ans:10395


 22.func()
 { int x=1;
if(x=1)
x=1000;
else
x=10;
return x;
}
what is the return value?
ans:1000

Like this page? +11 -2




Companies List:

3i Infotech - AAI - ABACUS - ABB - Accel Frontline - Accenture - Aditi - Adobe - ADP - Agreeya - Akamai - Alcatel Lucent - Allfon - Alumnus - Amazon - Amdocs - AMI - Andhra Bank - AppLabs - Apps Associates - Aricent - Ashok Leyland - Aspire - Atos Origin - Axes - Bajaj - Bank of Maharashtra - BEL - BEML - BHEL - BirlaSoft - Blue Dart - Blue Star - BOB - BPCL - BPL - Brakes - BSNL - C-DOT - Cadence - Calsoft - Canara Bank - Canarys - Capgemini - Caritor - Caterpillar - CDAC - CGI - Changepond - Ciena - Cisco - Citicorp - CMC - Consagous - Convergys - CORDYS - Crompton - CSC - CTS - Cummins - Dell - Deloitte - Delphi-TVS - DeShaw - Deutsche - Dotcom - DRDO - EDS - EIL - ELGI - ELICO - ERICSSON - Essar - Fidelity - Flextronics - Freescale - FXLabs - GAIL - GE - Genpact - Geodesic - Geometric - Globaledge - GlobalLogic - Godrej - Google - Grapecity - HAL - HCL - Hexaware - Honeywell - HP - HPCL - HSBC - Huawei - Hughes - IBM - IBS - ICICI - iGate - Impetus - iNautix - Indian Airforce - Indian Airlines - Infosys - Infotech - Intec - Integra - Intergraph - IOCL - iSOFT - ISRO - Ittiam - JSW - Keane - Kenexa - L & T - L & T Infotech - LG Soft - Lifetree - LionBridge - Mahindra Satyam - Mastek - Maveric - McAfee - MECON - Microsoft - MindTree - Miraclesoft - Mistral - Motorola - Mphasis - MTNL - NIC - Nokia Siemens - Novell - NTPC - Nucleus - ORACLE - Patni - Perot - Polaris - Ramco - Robert Bosch - Samsung - SAP - Sapient - Sasken - SBI - Sierra Atlantic - Sonata - Sony India - Sutherland - Syntel - TCS - Tech Mahindra - VeriFone - Virtusa - Wipro - Zensar.