Placement Papers - Cisco

Why Cisco Placement Papers?

Learn and practice the placement papers of Cisco and find out how much you score before you appear for your next interview and written test.

Where can I get Cisco Placement Papers with Answers?

IndiaBIX provides you lots of fully solved Cisco Placement Papers with answers. You can easily solve all kind of placement test papers by practicing the exercises given below.

How to solve Cisco Placement Papers?

You can easily solve all kind of questions by practicing the following exercises.

Latest CISCO Placement Paper (III)

Posted By : Meghana Rating : +24, -1

Latest CISCO Placement Paper :


Section D

 1. a=2, b=3, c=6
 Find the value of c/(a+b)-(a+b)/c


 2. What does the hexanumber E78 in radix 7.

 (a) 12455
 (b) 14153
 (c) 14256
 (d) 13541
 (e) 131112

 Ans. (d)


 3. 10 : 4 seconds :: ? : 6 minutes

 Ans. 900


 4. Q is not equal to zero and k = (Q x n - s)/2.What  is n?

 (a) (2 x k + s)/Q
 (b) (2 x s x k)/Q
 (c) (2 x k - s)/Q
 (d) (2 x k + s x Q)/Q
 (e) (k + s)/Q


 5. From the following statements determing the order  of ranking  M has double the amount as D  Y has 3 rupess more than half the amount of D

 Ans. Data insuffiecient


 Questions 6 - 10 are to be answered on the following  data
 A causes B or C, but not both
 F occurs only if B occurs
 D occurs if B or C occurs
 E occurs only if C occurs
 J occurs only if E or F occurs
 D causes G,H or both
 H occurs if E occurs
 G occurs if F occurs

 6. If A occurs which of the following must occurs

 I. F and G
 II. E and H
 III. D

 (a) I only
 (b) II only
 (c) III only
 (d) I,II, & III
 (e) I & II (or) II & III but not both

 Ans. (e)


 7. If B occurs which must occur

 (a) D
 (b) D and G
 (c) G and H
 (d) F and G
 (e) J

 Ans. (a)


 8. If J occurs which must have occured

 (a) E
 (b) either B or C
 (c) both E & F
 (d) B
 (e) both B & C

 Ans. (b)


 9. Which may occurs as a result of cause not  mentioned

 I. D
 II. A
 III. F

 (a) I only
 (b) II only
 (c) I & II
 (d) II & III
 (e) I,II & III

 Ans. (c)

 10. E occurs which one cannot occurs

 (a) A
 (b) F
 (c) D
 (d) C
 (e) J

 Ans. (b)



<< Previous |  Home >>


Like this page? +24 -1




Companies List:

3i Infotech - AAI - ABACUS - ABB - Accel Frontline - Accenture - Aditi - Adobe - ADP - Agreeya - Akamai - Alcatel Lucent - Allfon - Alumnus - Amazon - Amdocs - AMI - Andhra Bank - AppLabs - Apps Associates - Aricent - Ashok Leyland - Aspire - Atos Origin - Axes - Bajaj - Bank of Maharashtra - BEL - BEML - BHEL - BirlaSoft - Blue Dart - Blue Star - BOB - BPCL - BPL - Brakes - BSNL - C-DOT - Cadence - Calsoft - Canara Bank - Canarys - Capgemini - Caritor - Caterpillar - CDAC - CGI - Changepond - Ciena - Cisco - Citicorp - CMC - Consagous - Convergys - CORDYS - Crompton - CSC - CTS - Cummins - Dell - Deloitte - Delphi-TVS - DeShaw - Deutsche - Dotcom - DRDO - EDS - EIL - ELGI - ELICO - ERICSSON - Essar - Fidelity - Flextronics - Freescale - FXLabs - GAIL - GE - Genpact - Geodesic - Geometric - Globaledge - GlobalLogic - Godrej - Google - Grapecity - HAL - HCL - Hexaware - Honeywell - HP - HPCL - HSBC - Huawei - Hughes - IBM - IBS - ICICI - iGate - Impetus - iNautix - Indian Airforce - Indian Airlines - Infosys - Infotech - Intec - Integra - Intergraph - IOCL - iSOFT - ISRO - Ittiam - JSW - Keane - Kenexa - L & T - L & T Infotech - LG Soft - Lifetree - LionBridge - Mahindra Satyam - Mastek - Maveric - McAfee - MECON - Microsoft - MindTree - Miraclesoft - Mistral - Motorola - Mphasis - MTNL - NIC - Nokia Siemens - Novell - NTPC - Nucleus - ORACLE - Patni - Perot - Polaris - Ramco - Robert Bosch - Samsung - SAP - Sapient - Sasken - SBI - Sierra Atlantic - Sonata - Sony India - Sutherland - Syntel - TCS - Tech Mahindra - VeriFone - Virtusa - Wipro - Zensar.