Placement Papers - Cisco

Why Cisco Placement Papers?

Learn and practice the placement papers of Cisco and find out how much you score before you appear for your next interview and written test.

Where can I get Cisco Placement Papers with Answers?

IndiaBIX provides you lots of fully solved Cisco Placement Papers with answers. You can easily solve all kind of placement test papers by practicing the exercises given below.

How to solve Cisco Placement Papers?

You can easily solve all kind of questions by practicing the following exercises.

Cisco Placement Paper-Apptitude Test

Posted By : Sas Rating : +35, -3

Cisco Placement Paper-Apptitude Test

Section A

1. Which of the following involves context   switch,

(a) system call
(b) priviliged instruction
(c) floating poitnt exception
(d) all the above
(e) none of the above
Ans: (a)

2. In OST, terminal emulation is done in

(a) sessions layer
(b) application layer
(c) presentation layer
(d)   transport layer
Ans: (b)

3. For a 25MHz processor , what is the time taken by the instruction which  needs 3   clock cycles,

(a)120 nano secs
(b)120 micro secs
(c)75 nano secs
(d)75 micro secs

4. For 1 MB memory, the number of address lines
required,

(a)11
(b)16
(c)22
(d) 24
Ans. (b)

5. Semaphore is used for

(a)   synchronization
(b) dead-lock avoidence
(c) box
(d) none
Ans. (a)


6. Which holds true for the following statement
class c: public A, public B

a) 2 member in class A, B should not have same name
b) 2 member in class A, C should not have same name
c) both
d) none
Ans. (a)

7. OLE is used in

a) inter connection in unix
b) interconnection in WINDOWS
c) interconnection in WINDOWS NT

8. Convert a given HEX number to OCTAL

9. Macros and function are related in what aspect?

(a)recursion
(b)varying no of arguments
(c)hypochecking
(d)type declaration

10.Preproconia.. does not do which one of the following

(a) macro
(b) conditional compliclation
(c) in type checking
(d) including load file
Ans. (c)

11. Piggy backing is a technique for

a) Flow control
b) Sequence
c) Acknowledgement
d) retransmition
Ans. (c)

12. In signed magnitude notation what is the minimum value that can be  represented with 8 bits

(a) -128
(b) -255
(c) -127
(d) 0

13. There is an employer table with key fields as employer number data in  every n'th row are needed for a simple following queries will get required  results.

(a) select A employee number from employee A , where exists from employee B  where A employee no. = B employee having (count(*) mod n)=0
(b) select employee number from employe A, employe B where A employe number=B  employ number group by employee number having(count(*) mod n=0 )
(c) both (a) & (b)
(d) none of the above

14. Type duplicates of a row in a table customer with non uniform key field  customer number you can see

a) delete from costomer where customer number exists( select distinct customer  number from customer having count )
b) delete customer a where customer number in b rowid
c) delete customer a where custermor number in( select customer number from  customer a, customer b )
d) none of the above

Section B

1. Given the following statement enum day = { jan = 1 ,feb=4, april, may}  What is the value of may?

(a) 4
(b) 5
(c) 6
(d) 11
(e) None of the above

2. Find the output for the following C program

main
{int x,j,k;
j=k=6;x=2;
x=j*k;
printf("%d", x);

3. Find the output for the following C program

fn f(x)
{ if(x<=0) return;
else f(x-1)+x;
}

4. Find the output for the following C program

i=20,k=0;
for(j=1;j {k+=j<10?4:3; }
printf("%d", k);
Ans. k=4

5. Find the output for the following C program

int i =10
main()
{int i =20,n;
for(n=0;n<=i;) {int i=10;
i++;
}
printf("%d", i);

Ans. i=20

6. Find the output for the following C program

int x=5;
y= x&y


7.Find the output for the following C program

Y=10;
if( Y++9 && Y++!=10 && Y++10)
{printf("%d", Y);
else
printf("%d", Y);
}

Ans. 13

8. Find the output for the following C program

f=(xy)?x:y

a) f points to max of x and y
b) f points to min of x and y
c)error

Ans. (a)

9. What is the sizeof(long int)

(a) 4 bytes
(b) 2 bytes
(c) compiler dependent
(d) 8 bytes

10. Which of the function operator cannot be over loaded

(a) <= (b) ?:
(c) ==
(d) *

11. Find the output for the following C program

main()
{intx=2,y=6,z=6;
x=y==z;
printf(%d",x)
}

Section C (Programming Skills)

Answer the questions based on the following program
 
STRUCT DOUBLELIST
{ DOUBLE CLINKED
INT DET; LIST VOID
STRUCT PREVIOUS; (BE GIVEN AND A PROCEDURE TO
DELETE)
STRUCT NEW; (AN ELEMENT WILL BE GIVEN)
}
DELETE(STRUCT NODE)
{NODE-PREV-NEXT NODE-NEXT;
NODE-NEXT-PREV NODE-PREV;
IF(NODE==HEAD)
NODE
}

Q. In what case the prev was

(a) All cases
(b) It does not   work for the last element
(c) It does not for the first element
(d) None of these

Answer the questions based on the following program
 
VOID FUNCTION(INT KK)
{KK+=20;
}
VOID FUNCTION (INT K)
INT MM,N=&M
KN = K
KN+-=10;
}

Q. What is the output of the following program

main()
{ int var=25,varp;
varp=&var;
varp p = 10;
fnc(varp)
printf("%d%d,var,varp);
}

(a) 20,55
(b) 35,35
(c) 25,25
(d)55,55

Section D

1. a=2, b=3, c=6
Find the value of c/(a+b)-(a+b)/c

2. What does the hexanumber E78 in radix 7.

(a) 12455
(b) 14153
(c) 14256
(d) 13541
(e) 131112
Ans. (d)

3. 10 : 4 seconds :: ? : 6 minutes

Ans. 900

4. Q is not equal to zero and k = (Q x n - s)/2.What is n?

(a) (2 x k + s)/Q
(b) (2 x s x k)/Q
(c) (2 x k - s)/Q
(d) (2 x k + s x Q)/Q
(e) (k + s)/Q

5. From the following statements determing the order of ranking M has double  the amount as D Y has 3 rupess more than half the amount of D
Ans. Data insuffiecient

Questions 6 - 10 are to be answered on the following data
A causes B or C, but not both
F occurs only if B occurs
D occurs if B or C occurs
E occurs only if C occurs
J occurs only if E or F occurs
D causes G,H or both
H occurs if E occurs
G occurs if F occurs

6. If A occurs which of the following must occurs

I. F and G
II. E and H
III. D

(a) I only
(b) II only
(c) III only
(d) I,II, & III
(e) I & II (or) II & III but not both
Ans. (e)

7. If B occurs which must occur

(a) D
(b) D and G
(c) G and H
(d) F and G
(e) J
Ans. (a)

8. If J occurs which must have occured

(a) E
(b) either B or C
(c) both E & F
(d) B
(e) both B & C
Ans. (b)

9. Which may occurs as a result of cause not mentioned

I. D
II. A
III. F

(a) I only
(b) II only
(c) I & II
(d) II & III
(e) I,II & III

Ans. (c)

10. E occurs which one cannot occurs

(a) A
(b) F
(c) D
(d) C
(e) J
Ans. (b)

Like this page? +35 -3




Companies List:

3i Infotech - AAI - ABACUS - ABB - Accel Frontline - Accenture - Aditi - Adobe - ADP - Agreeya - Akamai - Alcatel Lucent - Allfon - Alumnus - Amazon - Amdocs - AMI - Andhra Bank - AppLabs - Apps Associates - Aricent - Ashok Leyland - Aspire - Atos Origin - Axes - Bajaj - Bank of Maharashtra - BEL - BEML - BHEL - BirlaSoft - Blue Dart - Blue Star - BOB - BPCL - BPL - Brakes - BSNL - C-DOT - Cadence - Calsoft - Canara Bank - Canarys - Capgemini - Caritor - Caterpillar - CDAC - CGI - Changepond - Ciena - Cisco - Citicorp - CMC - Consagous - Convergys - CORDYS - Crompton - CSC - CTS - Cummins - Dell - Deloitte - Delphi-TVS - DeShaw - Deutsche - Dotcom - DRDO - EDS - EIL - ELGI - ELICO - ERICSSON - Essar - Fidelity - Flextronics - Freescale - FXLabs - GAIL - GE - Genpact - Geodesic - Geometric - Globaledge - GlobalLogic - Godrej - Google - Grapecity - HAL - HCL - Hexaware - Honeywell - HP - HPCL - HSBC - Huawei - Hughes - IBM - IBS - ICICI - iGate - Impetus - iNautix - Indian Airforce - Indian Airlines - Infosys - Infotech - Intec - Integra - Intergraph - IOCL - iSOFT - ISRO - Ittiam - JSW - Keane - Kenexa - L & T - L & T Infotech - LG Soft - Lifetree - LionBridge - Mahindra Satyam - Mastek - Maveric - McAfee - MECON - Microsoft - MindTree - Miraclesoft - Mistral - Motorola - Mphasis - MTNL - NIC - Nokia Siemens - Novell - NTPC - Nucleus - ORACLE - Patni - Perot - Polaris - Ramco - Robert Bosch - Samsung - SAP - Sapient - Sasken - SBI - Sierra Atlantic - Sonata - Sony India - Sutherland - Syntel - TCS - Tech Mahindra - VeriFone - Virtusa - Wipro - Zensar.