Placement Papers - Caritor

Why Caritor Placement Papers?

Learn and practice the placement papers of Caritor and find out how much you score before you appear for your next interview and written test.

Where can I get Caritor Placement Papers with Answers?

IndiaBIX provides you lots of fully solved Caritor Placement Papers with answers. You can easily solve all kind of placement test papers by practicing the exercises given below.

How to solve Caritor Placement Papers?

You can easily solve all kind of questions by practicing the following exercises.

CARITOR C TEST

Posted By : Dilpreet Rating : +3, -0

                      1. Struct x
            {
            int i;
            char c;
            }
           
            union y{
            struct x a;
            double d;
            };
           
            printf("%d",sizeof(union y));
           
            a)8
            b)5
            c)4
            d)1
            ans:8
           
           
            2. struct x{
            char c1;
            char c2;
            int i;
            short int j;
            };
           
            struct y{
            short int j;
            char c1;
            char c2;
            int i;
            };
           
            printf("%d %d",size of (struct x),size of (struct y));
           
            a)12 12
            b)8 8
            c)12 8
            d)8 12
            ans:a
           
           
            3. enum x {a=1,b,c,d,f=60,y}
            printf("%d",y);
            a)5
            b)61
            c)6
            d)60
            ans:b
           
            4. #include<stdio.h>
            void main(){
            {
            # define x 10
           
            }
            printf("%d
",++x);
            }
           
            a)11
            b)10
            c)compile error
            d)runtime error
            ans:c
           
            5. #include<stdio.h>
            void main()
            {
            int k=2,j=3,p=0;
            p=(k,j,k);
            printf("%d
",p);
           
            }
            a)2
            b)error
            c)0
            d)3
            ans:a
 

            6. How to typedef a function pointer which takes int as a parameter
            and return an int
            a)Is not possible
            b)typedef int *funcptr int;
            c)typedef int * funcptr( int);
            d)typedef int (*funcptr)(int);
            ans:d
             

            7. #include<stdio.h>
            void main()
            {
            int k=10;
            k<<=1;
            printf("%d
",k);
            }
            a)10
            b)0
            c)20
            d)compilation error
            ans:c
           
            8. #include<stdio.h>
            void main()
            {
            int i=-10;
            for(;i;printf("%d
",i++));
            }
            a)error
            b)prints -10 to -1
            c)infinite loop
            d)does not print anything
            ans:b
             
9. #include<stdio.h>
            void main()
            {
            int I=65,j=0;
            for(;j<26; i++,j++){
            printf("%s
", i);
            }
            }
            a)compilation Error
            b)prints A to Z
            c)prints a to z
            d)runtime error
            ans:b
             

            10. #include<stdio.h>
            void main()
            {
            unsigned int i=-1;
            printf("%d
",i);
            printf("%u
",i*-1);
            }
           
            a)runtime error
            b)compilation error
            c)prints -1 to 1
            d)prints 1 and 1
            ans:c
             

            11. #include <stdio.h>
            void main()
            {
            int **I;
            int *j=0;
            i=&j;
            if (NULL != i&& NULL != *i){
            printf("I am here");
            }
            }
           
            a)prints I am here
            b)does not print anything
            c)compilaton error
            d)runtime error
           
            ans:b
             

            12 #include<stdio.h>
            void main()
            {
            int *j=(int *)0x1000;
            printf("%p",j);
           
            }
            a)prints-1000
            b)runtime error
            c)compilation error
            d)none of the above
           
            ans:d
             
13 #include<stdio.h>
            void main()
            {
            int a[2][2]={{2},{3}};
            printf("%d",a[0][0]);
            printf("%d",a[0][1]);
            printf("%d",a[1][0]);
            printf("%d",a[1][1]);
            }
            a) 2300
            b)2000
            c)0030
            d)2030
            ans:d
 
             
14) #include<stdio.h>
            void main(int x)
           
            {
            printf("%d",x) ;
           
            }
            if the name of the executable file is abc and the command line is
            given as
            abc xyz
            what is the output
            a)compilation error
            b)1
            c)2
            d)undefined
            ans:2
 
             
15. #include<stdio.h>
            void main(int argc)
            {
            char a[]={'1','2','3',0,'1','2','3'};
            printf(a);
            }
           
            a) compilation error, b) 123, c) 123 123, d) 1230123
            ANS:b

             
16. #include<stdio.h>
            void func(int *x)
            {
            x=(int *) malloc(sizeof(int));
            printf("in func: %p
",x);
            }
           
            void main(int argc)
            {
            int **pp;
            int *p;
            pp=(int **) malloc(sizeof(int *));
            p=(int *) malloc(sizeof((int));
            *pp=p;
            printf("first:%p
",*pp);
            func(*pp);
            printf("last %p
",*pp);
            }
           
            assuming the p is equal to 1000 and x is equal to 2000 atfer malloc
            calls
           
            a) 1000,2000,1000, b) 1000,2000,2000, c) 1000,1000,1000 d)
            2000,2000,2000
            ANS:a
 
             
17. #include<stdio.h>
            #define const const
            void main(int argc)
            {
            const int x=0;
            }
           
            a) compilation error, b) runs fine, c) runtime error, d) none
            of these
            ANS:b
 
             
18. #include<stdio.h>
            void main(int argc)
            {
            int d=1234.5678;
            printf("%d",d);
            }
           
            a) error, b) 1234.5678, c) 1234, d) 1235
            ANS:c
 
             
19. #include<stdio.h>
            void main(int argc)
            {
            int a[]={5,6};
            printf("%d",a[1.6]);
            }
           
            a) 5, b) runtime error, c) compilation error, d) 6
            ANS:d
 
             
20. #include<stdio.h>
            struct x
            {
            int i=0; /*line A*/
            };
            void main(int argc)
            {
            struct x y; /*line B*/
            }
           
            a) error due to B,
            b) no problem with option A and B,
            c) error somewhere other than line A and B,
            d) error due to line A
            ANS:d
 
             
21. #include<stdio.h>
            void main(int arg c)
            {
            int x=1111;
            printf("%d",!x);
            }
            a.prints 1111
            b.compilation error
            c.prints 0
            d.is not a valid option
            ans:c
             

            22. struct {
            int len;
            char *str
            }*p;
            ++p -> len
           
            a.increments p
            b. increments len
            c.compilation error
            d.nothing happens with either of p and len
            ans:b
             

            23. int i=10;
            a.declaration
            b.definition
            c.both
            d.none
            ans:c
 
             
24. #include<stdio.h>
            void main(int arg c)
            {
            char a[]=abcdefghijklmnopqrstuvwxyz;
            printf(%d,sizeof(a));
            }
            a.25 b.26 c.27 d.28
            ans:c
             

            25. #include<stdio.h>
            void main(int arg c)
            {
            char a[]=abcdefghijklmnopqrstuvwxyz;
            char *p=a;
            printf(%d,strlen(p));
            p+=10;
            printf(%d,strlen(a));
            }
            a.26 26
            b.26 16
            c.compilation error
            d.16 26
            ans:a
 
             
26. if a file contains the IT              solutions Inc.rn then on reading this
            line the array str using fgets() what would str contain?
            a. IT solutions Inc.
            b. IT solutions Inc.r0
            c. IT solutions Inc.rn0
            d. IT solutions Inc.n0
 
             
27. if the following program (myprog)is              run from the command line as
            myprog 1 2 3
            what would be the output?
            Main(int argc , char *argv[])
            {
            int I ,j=0;
            for (I=0;I<argc;I++)
            j=j+atoi(argv[i]);
            printf(%d.j);
            }
           
            a. 123 b.6 c.error d.123
            ans:6
             

            28. when pointers declared initialized to :
            a. null
            b.newly allocated memory
            c)nothing,its random
            d)none of the above
            ans:c
 
             
29. what is the output of the              following code?
            #include<stdio.h>
            void main()
            {
            printf("%d",printf(" hello world "));
            }
           
            a) 13, b) hello world 13, c) hello world, d) error
            ANS:b

             
30. what is the output of the              following code, assuming that the array
            begins at location 5364875?
            #include<stdio.h>
            void main()
            {
            int a[2][3][4]={
            {2,1,4,3,6,5,8,7,0,9,2,2}
            {1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,1,2}
            };
            printf("%u %u %u %u",a,*a,**a,***a);
            }
            a) 5364875,5364876,5364877,5364878
            b) 5364875,5364876,5364877,2
            c) 5364875,5364875,5364876,5364876
            d) 5364875,5364875,5364875,2
            ANS:d

Like this page? +3 -0




Companies List:

3i Infotech - AAI - ABACUS - ABB - Accel Frontline - Accenture - Aditi - Adobe - ADP - Agreeya - Akamai - Alcatel Lucent - Allfon - Alumnus - Amazon - Amdocs - AMI - Andhra Bank - AppLabs - Apps Associates - Aricent - Ashok Leyland - Aspire - Atos Origin - Axes - Bajaj - Bank of Maharashtra - BEL - BEML - BHEL - BirlaSoft - Blue Dart - Blue Star - BOB - BPCL - BPL - Brakes - BSNL - C-DOT - Cadence - Calsoft - Canara Bank - Canarys - Capgemini - Caritor - Caterpillar - CDAC - CGI - Changepond - Ciena - Cisco - Citicorp - CMC - Consagous - Convergys - CORDYS - Crompton - CSC - CTS - Cummins - Dell - Deloitte - Delphi-TVS - DeShaw - Deutsche - Dotcom - DRDO - EDS - EIL - ELGI - ELICO - ERICSSON - Essar - Fidelity - Flextronics - Freescale - FXLabs - GAIL - GE - Genpact - Geodesic - Geometric - Globaledge - GlobalLogic - Godrej - Google - Grapecity - HAL - HCL - Hexaware - Honeywell - HP - HPCL - HSBC - Huawei - Hughes - IBM - IBS - ICICI - iGate - Impetus - iNautix - Indian Airforce - Indian Airlines - Infosys - Infotech - Intec - Integra - Intergraph - IOCL - iSOFT - ISRO - Ittiam - JSW - Keane - Kenexa - L & T - L & T Infotech - LG Soft - Lifetree - LionBridge - Mahindra Satyam - Mastek - Maveric - McAfee - MECON - Microsoft - MindTree - Miraclesoft - Mistral - Motorola - Mphasis - MTNL - NIC - Nokia Siemens - Novell - NTPC - Nucleus - ORACLE - Patni - Perot - Polaris - Ramco - Robert Bosch - Samsung - SAP - Sapient - Sasken - SBI - Sierra Atlantic - Sonata - Sony India - Sutherland - Syntel - TCS - Tech Mahindra - VeriFone - Virtusa - Wipro - Zensar.