Placement Papers - Wipro

Why Wipro Placement Papers?

Learn and practice the placement papers of Wipro and find out how much you score before you appear for your next interview and written test.

Where can I get Wipro Placement Papers with Answers?

IndiaBIX provides you lots of fully solved Wipro Placement Papers with answers. You can easily solve all kind of placement test papers by practicing the exercises given below.

How to solve Wipro Placement Papers?

You can easily solve all kind of questions by practicing the following exercises.

Wipro Interview Experience - Ahmednagar, December 16, 2014

Posted By : Rohit Joshi Rating : +67, -4
Hello friends. Today is the happiest day of my life. Today, I got placed in Wipro.

There were just three rounds for the campus:

1. Aptitude Test.
2. Form filling and Essay writing (Non-elimination round).
3. HR Interview.

1. Aptitude Test:

   The first one was apti. That was very easy for me. Just do R.S. Aggrawal book and questions are simple..there were 50 questions 20 for analytical and 30 for Logical.... Be confident with your apt.

2. Form filling and Essay writing (Non-elimination round):

  This was the most easiest round or we can simply say there were just two rounds for selection. We have given a white form containing about our name, email, hobbies, strengths, personal areas of improvement, educational qualifications etc etc....Fill it within 20 min. then there was an essay to write subjects are New/Old Ideology, Prevention of ancient languages.

3. HR Interview:

   This was so easy from previous round...My interview just took 4-5 min. She asked me following things:

1: Hi Rohit, why don't you introduce yourself?
Ans : Told my name, educational qualification, hobbies.

2 : So you have respectively 79%, 57%, 60% and 67% in 10th, 12th, FY, SY. Am I right?
Ans : Yes Mam.

3 : So why do you have scored less in 12th?
Ans : Told honestly that I had studied hard but I don't know why did I get so less marks.

4 : Tell me about your hobbies?
Ans : I have told her about my hobbies in the introduction, but she again asked me so told previous and further I add mobile application and mobile gaming development.

5 : So what kind of apps you are developing or what you have developed ?
Ans : So told all clearly about my game.

6: So what kind of game is that?
Ans : So told about the game that I am developing

7 : So you enjoy doing that, huh?
Ans : Yah Mam.

8 : So would you like to work for us if you are posted anywhere in India?
Ans : Yes mam.

9 : So you have no backlogs and year gaps, right?
Ans : Yes mam.

So she finally told, thanks for the interview. Sorry for 5 hour delay.. Then she game me dairy milk and I good bye her.

After reaching at home, I got call from college and they told that you are selected for the campus. That was the happiest moment of my Life

Like this page? +67 -4




Companies List:

3i Infotech - AAI - ABACUS - ABB - Accel Frontline - Accenture - Aditi - Adobe - ADP - Agreeya - Akamai - Alcatel Lucent - Allfon - Alumnus - Amazon - Amdocs - AMI - Andhra Bank - AppLabs - Apps Associates - Aricent - Ashok Leyland - Aspire - Atos Origin - Axes - Bajaj - Bank of Maharashtra - BEL - BEML - BHEL - BirlaSoft - Blue Dart - Blue Star - BOB - BPCL - BPL - Brakes - BSNL - C-DOT - Cadence - Calsoft - Canara Bank - Canarys - Capgemini - Caritor - Caterpillar - CDAC - CGI - Changepond - Ciena - Cisco - Citicorp - CMC - Consagous - Convergys - CORDYS - Crompton - CSC - CTS - Cummins - Dell - Deloitte - Delphi-TVS - DeShaw - Deutsche - Dotcom - DRDO - EDS - EIL - ELGI - ELICO - ERICSSON - Essar - Fidelity - Flextronics - Freescale - FXLabs - GAIL - GE - Genpact - Geodesic - Geometric - Globaledge - GlobalLogic - Godrej - Google - Grapecity - HAL - HCL - Hexaware - Honeywell - HP - HPCL - HSBC - Huawei - Hughes - IBM - IBS - ICICI - iGate - Impetus - iNautix - Indian Airforce - Indian Airlines - Infosys - Infotech - Intec - Integra - Intergraph - IOCL - iSOFT - ISRO - Ittiam - JSW - Keane - Kenexa - L & T - L & T Infotech - LG Soft - Lifetree - LionBridge - Mahindra Satyam - Mastek - Maveric - McAfee - MECON - Microsoft - MindTree - Miraclesoft - Mistral - Motorola - Mphasis - MTNL - NIC - Nokia Siemens - Novell - NTPC - Nucleus - ORACLE - Patni - Perot - Polaris - Ramco - Robert Bosch - Samsung - SAP - Sapient - Sasken - SBI - Sierra Atlantic - Sonata - Sony India - Sutherland - Syntel - TCS - Tech Mahindra - VeriFone - Virtusa - Wipro - Zensar.