Placement Papers - Wipro

Why Wipro Placement Papers?

Learn and practice the placement papers of Wipro and find out how much you score before you appear for your next interview and written test.

Where can I get Wipro Placement Papers with Answers?

IndiaBIX provides you lots of fully solved Wipro Placement Papers with answers. You can easily solve all kind of placement test papers by practicing the exercises given below.

How to solve Wipro Placement Papers?

You can easily solve all kind of questions by practicing the following exercises.

WIPRO PAPER - 08 OCT 2006 - PHAGWARA

Posted By : Charan Rating : +2, -0
Hi Friends

Selection procedure of WIPRO is same... 15 Verbal, 15 Analytical, 20 Tech. questions. There is individual cut off for each section so prepare well but I prefer u too be technically sound.
let me tell u most of the qestions from my exam

VERBAL

1. read n  fill  blanks
 in all comp. simplicity is the most ....(a)....... virtue. u shd write in a....(b)........ nn strt fwd manner. The choice of words shd be discriminating. Try to use ...(c)..... words smthng.  Donot allow poetic images or.....(d).... to spoil the grace>>>smthng>>>>especially if the relevance is......(e)......
a) admired
b) simple
c) difficult
d) not sure but "pictures"
e) doubtful

2. problem on punctuation mark---- wt qualities of a 1 act play hv u noticed in the play?
  ans is (b) "  "

3. my prep. for exam.........(thorough)......

4. similar to ORVIATE
ANS) PRECLUDE

5. Word whc does not belong to same category......ans is "clergywoman"

6.  misspelt word  .....halucination>>>>it is spelt as hallucination

7. active passive voice problem

8. direct indirect

9. most inappropriate word in the line
   The rice ration was drastically reduced.>>>>>>ans -- slightly

10. replace the underlined phrase

11.  choose the correct word ..  amateur is ans.

ANALYTICAL

1.  A photo 10*15 inch to be enlarged..so tht eidth will be 22 inch  n ratio of width to length will be unchangedthn length will be.....
ans) 33

2.  A is twice fast as B n B is thrice fast as C, C covers in 60 min how much time A take?
ans) 10 min

3. farmer buys 3 hens, 2 pigsn 4 cows frm a mna who has 6 hens, 5 pigs n 8cows..thn how many choices??
ans)14000 ways (try it simple one)

4. row of students after interchanging wt will be the position .......
ans) 15th

5.. series question   BEH, KNQ,TXZ .........
ans) CFI

6.  next term
 1:02   7:12   2:03  3:04    5:06  11:12   ........
ans) i don't know try urself

7.  man earns 100 put 80 in saving rati of money earn to saving
ans)5/4

8.  ? on pedulam ...

9.  house having 35 ft, 8 inches long wall ....thn in inches it's value is
ans)428

10. man want to rch the window wh is 40 ft abv ground. The distance from the foot of the ladder to wall is 9 ft.how long shd the ladder be?
ans)41 ft.

TECHNICAL

1.OUTPUT
    main{
int i=3;
while(i)
{
int x=100;
 cout<<< DIV>
x++;
i--;
}
}
ans) 3...100..2...100...1......100

2.  main
{
struct
{
 int i;
}*xyz;
(*&xyz)->=10;
cout< i;
}
ans) 10

3.  main
{
 struct xyz
{
int i;
};
struct xyz xyz;
int i=20;
xyz.i=12;
cout<<< DIV xyz.i;<>
ans) compile time error

4.   wt  int(*p)[5]   means
........chk its ans

5.  worst case of stack method push for stk of size n assume linked list representation
ans) o(n)

6.  merge sort based on............ divide n conquer

7.  ? on gdb

8.  prfetching pages is ....fetching pages that will req. during exe. bfr application is run

9.  program output of a program of AREA .... ans is 12

10.  overloaded functions are exmple of..  .............polymorphism

11.  program output ....of pointer

12.  whch is not a problem with dynamic relocatable partitions?
 Ans) overhead

13. layers of OSI

14. ability of processor to delegate its use by application is called....preemptive multitasking

15. 2-3 question on unix

16. question on tree  preorder n post order traversal

17. default port for the HTTP protocol
 ans) 80

Like this page? +2 -0




Companies List:

3i Infotech - AAI - ABACUS - ABB - Accel Frontline - Accenture - Aditi - Adobe - ADP - Agreeya - Akamai - Alcatel Lucent - Allfon - Alumnus - Amazon - Amdocs - AMI - Andhra Bank - AppLabs - Apps Associates - Aricent - Ashok Leyland - Aspire - Atos Origin - Axes - Bajaj - Bank of Maharashtra - BEL - BEML - BHEL - BirlaSoft - Blue Dart - Blue Star - BOB - BPCL - BPL - Brakes - BSNL - C-DOT - Cadence - Calsoft - Canara Bank - Canarys - Capgemini - Caritor - Caterpillar - CDAC - CGI - Changepond - Ciena - Cisco - Citicorp - CMC - Consagous - Convergys - CORDYS - Crompton - CSC - CTS - Cummins - Dell - Deloitte - Delphi-TVS - DeShaw - Deutsche - Dotcom - DRDO - EDS - EIL - ELGI - ELICO - ERICSSON - Essar - Fidelity - Flextronics - Freescale - FXLabs - GAIL - GE - Genpact - Geodesic - Geometric - Globaledge - GlobalLogic - Godrej - Google - Grapecity - HAL - HCL - Hexaware - Honeywell - HP - HPCL - HSBC - Huawei - Hughes - IBM - IBS - ICICI - iGate - Impetus - iNautix - Indian Airforce - Indian Airlines - Infosys - Infotech - Intec - Integra - Intergraph - IOCL - iSOFT - ISRO - Ittiam - JSW - Keane - Kenexa - L & T - L & T Infotech - LG Soft - Lifetree - LionBridge - Mahindra Satyam - Mastek - Maveric - McAfee - MECON - Microsoft - MindTree - Miraclesoft - Mistral - Motorola - Mphasis - MTNL - NIC - Nokia Siemens - Novell - NTPC - Nucleus - ORACLE - Patni - Perot - Polaris - Ramco - Robert Bosch - Samsung - SAP - Sapient - Sasken - SBI - Sierra Atlantic - Sonata - Sony India - Sutherland - Syntel - TCS - Tech Mahindra - VeriFone - Virtusa - Wipro - Zensar.