Placement Papers - Polaris

Why Polaris Placement Papers?

Learn and practice the placement papers of Polaris and find out how much you score before you appear for your next interview and written test.

Where can I get Polaris Placement Papers with Answers?

IndiaBIX provides you lots of fully solved Polaris Placement Papers with answers. You can easily solve all kind of placement test papers by practicing the exercises given below.

How to solve Polaris Placement Papers?

You can easily solve all kind of questions by practicing the following exercises.

Polaris Placement Paper 2008 (Technical)

Posted By : Mahalekshmi Rating : +41, -14

Paper: Polaris Placement Paper 2008 (Technical)

1)
void main( )
{
int i;
i=(2,3);
printf(%d,i);
}
a) 2      b) 3      c) garbage value.   d)none  of  these.
Ans : b)3.

2)
void main( )
{
int  i;
for(i=0;i++;i<100)
printf(%d,i);
}
How many times does the loop executes

a) 10     b) 0      c)100    d)Infinite
Ans : b)0

3)
void main( )
{
int  i;
for(i=1;i++;i<100)
printf(%d,i);
}
How many times does the loop executes

a) 10     b) 0      c)100    d)Infinite
Ans : d)infinite

4)
void main( )
{
char c[ ]=cdef;
printf(%d %d,sizeof( c ),strlen( c ));
}
a)  5   4      b) 4   5     c)2  5    d) none of these
Ans:a) 5   4

5) Local Variables will get stored in ____________.

a)  Stack    b) Queue     c) Register   d) All the above.
Ans:b) Queue(not sure)

6)Register variables are stored in _________ .

a)Heap      b)CPU Register    c)               d)None
Ans : b) CPU Rgister

7) Program code is stored in_______________

a)Heap      b)CPU Register    c)               d)None
Ans : a)Heap(not sure)

8 )Which  of the following interrupts has the highest
priority__________

a)RS6      b)RS7   c)INT       d)Trap
Ans:Trap

9)What is the function of the kernel__________

a)Process      b)Task      c)Not Defined   d)none of these

10)What does Microprocessor does when it encounters an non maskable interrupt______________
a)Finishes the current executing instruction and then serves theinterrupt.
b) Finishes the current executing task and then serves the interrupt.
c)Serves the interrupt at once.
d)none of the above

Ans : a)Finishes the current executing instruction and then serves the interrupt.(Not sure)

11)The storage type used by micro processor is________________

a)LIFO   b)FIFO    c)Uses Both alternatively d)none.

Ans : a)LIFO.

12)Using of ___________  clocking circuit is asvantageous in terms of usage of power.

a)Oscillaor      b)Crystal     c)        d)none

Ans : b)Crystal

13)When microprocessor encounters the HLT instruction _______________

a)Halts the executions.
b)Halts the executions and busses enter into tri state.
c)
d)All the above.

14)Busses in Microprocessor Does which of the following job(s)

a)Carrys the data.
b)Carrys the address.
c)Carrys the control signal.
d)All the above.

Ans : d)All the above.


Like this page? +41 -14




Companies List:

3i Infotech - AAI - ABACUS - ABB - Accel Frontline - Accenture - Aditi - Adobe - ADP - Agreeya - Akamai - Alcatel Lucent - Allfon - Alumnus - Amazon - Amdocs - AMI - Andhra Bank - AppLabs - Apps Associates - Aricent - Ashok Leyland - Aspire - Atos Origin - Axes - Bajaj - Bank of Maharashtra - BEL - BEML - BHEL - BirlaSoft - Blue Dart - Blue Star - BOB - BPCL - BPL - Brakes - BSNL - C-DOT - Cadence - Calsoft - Canara Bank - Canarys - Capgemini - Caritor - Caterpillar - CDAC - CGI - Changepond - Ciena - Cisco - Citicorp - CMC - Consagous - Convergys - CORDYS - Crompton - CSC - CTS - Cummins - Dell - Deloitte - Delphi-TVS - DeShaw - Deutsche - Dotcom - DRDO - EDS - EIL - ELGI - ELICO - ERICSSON - Essar - Fidelity - Flextronics - Freescale - FXLabs - GAIL - GE - Genpact - Geodesic - Geometric - Globaledge - GlobalLogic - Godrej - Google - Grapecity - HAL - HCL - Hexaware - Honeywell - HP - HPCL - HSBC - Huawei - Hughes - IBM - IBS - ICICI - iGate - Impetus - iNautix - Indian Airforce - Indian Airlines - Infosys - Infotech - Intec - Integra - Intergraph - IOCL - iSOFT - ISRO - Ittiam - JSW - Keane - Kenexa - L & T - L & T Infotech - LG Soft - Lifetree - LionBridge - Mahindra Satyam - Mastek - Maveric - McAfee - MECON - Microsoft - MindTree - Miraclesoft - Mistral - Motorola - Mphasis - MTNL - NIC - Nokia Siemens - Novell - NTPC - Nucleus - ORACLE - Patni - Perot - Polaris - Ramco - Robert Bosch - Samsung - SAP - Sapient - Sasken - SBI - Sierra Atlantic - Sonata - Sony India - Sutherland - Syntel - TCS - Tech Mahindra - VeriFone - Virtusa - Wipro - Zensar.