Placement Papers - ORACLE

Why ORACLE Placement Papers?

Learn and practice the placement papers of ORACLE and find out how much you score before you appear for your next interview and written test.

Where can I get ORACLE Placement Papers with Answers?

IndiaBIX provides you lots of fully solved ORACLE Placement Papers with answers. You can easily solve all kind of placement test papers by practicing the exercises given below.

How to solve ORACLE Placement Papers?

You can easily solve all kind of questions by practicing the following exercises.

ORACLE PLACEMENT PAPER-3 FEB 2004 ( TECHNICAL-C)

Posted By : Sivanagaparvathi Rating : +6, -1

PAPER: ORACLE  PLACEMENT PAPER-3 FEB 2004 ( TECHNICAL-C)

1.void main()
{
struct a
{
char ch[10];
char *str;
};
struct a s1={" Hyderabad ","  Bangalore  "};
printf("
%c%c",s1.ch[0],*s1.str);
printf("
%s%s",s1.ch,s1.str);
getch();
}
 
Ans: HB, HyderabadBangalor
 
2. main(int argc,int *argv[])
{
int i;
for(i=1;i  
printf("
%s%s",argv[i],(i  
return 0;
getch();
}
file://

Ans: i work for oracle
 
3.void main()
{
int i,j,k;
for(i=0;i<3;i++)
k=sum(i,i);
printf("
%d",k);
getch();
}
sum(s,t)
{
static int m;
m+=s+t;
return m;
}
file://

Ans: 6
 
4.void main()
{
 
int i;
 
clrscr();
for(i=1;i<6;++i)
switch(i)
{
case 1:
case 2: printf("%d,",i++);break;
case 3: continue;
case 4: printf("%d,",i);
}
printf("%d",i);
getch();
}
 
file://Ans: 1,4,6

5.Which of the storage classes becomes the global variables for the entire Program

(A) Extern
(B) Static
(C) Auto
(D) Register
 
ANS : A

6.What is the output of the program
void main()
{
char s[]="oracle is the best";
char t[40];
char *ss,*tt;
while(*tt++=*ss++);
printf("%s",t);
getch();
}
 A. oracle is the best
 B. Core dump
 c. Error Message
 D. Goes into infinite loop
 Ans: B. core dump (Garbage value)
 
7.What is the output of the program
void main()
{
int j[10]={9,7,5,3,1,2,4,6,9};
 
int i=1;
clrscr();
for(;i<9;i++)
printf("%d ",--j[i++]);
getch();
}
 A. 6,2,1,5
 B. 6,2,1,5,7
 c. Error Message
 D. core dump
 Ans: A. 6,2,1,5
 
8.What is the output of the program
void main()
{
int i,j,k,n=5;
clrscr();
for(i=5;i>0;i--)
{
j=1  
k=n&j;
k==0?printf("0"):printf("1");
}
getch();
}
 A. 00011
 B. 11110
 c. 11001
 D. 11100
 Ans: B. 11110
 
9.Which of the following storage classes became the global variable for the entire program
 
A. Extern
B. Static=20
c. Auto
D. Register
 
Ans: A
 
10.What is the output of the program, if integer occupies 2 bytes = memory?
 
union
 
{
 
int a;
 
char b;
 
char c[10];
 
}u1;
 
void main()
 
{
 
int l=sizeof(u1);
 
printf("%d",l);
 
getch();
 
}
 
A. 13
 
 B. 10
 
 c. 16
 
 D. None of the above
 
 Ans: B. 10
 
11.What is the output of the program
 
void main()
 
{
 
fork();
 
printf(" Hello World");
 
getch();
 
}
 
 A. Hello World
 
 B. Hello World Hello World
 
 c. Error Message
 
 D. None of these
 
Ans: B
 
12.What is the output of the program
 
void main()
 
{
 
struct a
 
{
 
int i;
 
char *st1;
 
};
 
typedef struct a ST;
 
ST *str1;
 
str1=(ST*)malloc(100);
 
str1->i=100;
 
strcpy(str1->st1,"Welcome to Oracle");
 
printf(" %d%s
",str1->i,str1->st1);
 
getch();
 
}
 
 A. core dump
 
 B. will not compile
 
 c. 100,Welcome to Oracle
 
 D. None of these
 
 Ans: C
 
13.What is the output of the program
 
void main()
 
{
 
int i,j,k;
 
i=2;
 
j=4;
 
k=i++>j&2;
 
printf("%d
",k);
 
if(++k && ++i<--j|| i++)
 
{
 
j=++k;
 
}
 
printf(" %d %d %d",i,-j--,k);
 
getch();
 
}
 
 A. 4,-3,2
 
 B. 5,-3,2
 
 c. 4,-2,2
 
 D. 5,-2,2
 
 Ans: D
 
14.Which of the following is not true incase of Command line arguments

A. The argc parameter is used to hold the number of arguments in the = command line and is an integer
 
B. The argv parameter is a pointer to an array of a character = pointer and each one points to command line arguments
 
C. The argv[1] always point to program name
 
D. None of above
 
Ans: C

Like this page? +6 -1




Companies List:

3i Infotech - AAI - ABACUS - ABB - Accel Frontline - Accenture - Aditi - Adobe - ADP - Agreeya - Akamai - Alcatel Lucent - Allfon - Alumnus - Amazon - Amdocs - AMI - Andhra Bank - AppLabs - Apps Associates - Aricent - Ashok Leyland - Aspire - Atos Origin - Axes - Bajaj - Bank of Maharashtra - BEL - BEML - BHEL - BirlaSoft - Blue Dart - Blue Star - BOB - BPCL - BPL - Brakes - BSNL - C-DOT - Cadence - Calsoft - Canara Bank - Canarys - Capgemini - Caritor - Caterpillar - CDAC - CGI - Changepond - Ciena - Cisco - Citicorp - CMC - Consagous - Convergys - CORDYS - Crompton - CSC - CTS - Cummins - Dell - Deloitte - Delphi-TVS - DeShaw - Deutsche - Dotcom - DRDO - EDS - EIL - ELGI - ELICO - ERICSSON - Essar - Fidelity - Flextronics - Freescale - FXLabs - GAIL - GE - Genpact - Geodesic - Geometric - Globaledge - GlobalLogic - Godrej - Google - Grapecity - HAL - HCL - Hexaware - Honeywell - HP - HPCL - HSBC - Huawei - Hughes - IBM - IBS - ICICI - iGate - Impetus - iNautix - Indian Airforce - Indian Airlines - Infosys - Infotech - Intec - Integra - Intergraph - IOCL - iSOFT - ISRO - Ittiam - JSW - Keane - Kenexa - L & T - L & T Infotech - LG Soft - Lifetree - LionBridge - Mahindra Satyam - Mastek - Maveric - McAfee - MECON - Microsoft - MindTree - Miraclesoft - Mistral - Motorola - Mphasis - MTNL - NIC - Nokia Siemens - Novell - NTPC - Nucleus - ORACLE - Patni - Perot - Polaris - Ramco - Robert Bosch - Samsung - SAP - Sapient - Sasken - SBI - Sierra Atlantic - Sonata - Sony India - Sutherland - Syntel - TCS - Tech Mahindra - VeriFone - Virtusa - Wipro - Zensar.