Placement Papers - Infosys

Why Infosys Placement Papers?

Learn and practice the placement papers of Infosys and find out how much you score before you appear for your next interview and written test.

Where can I get Infosys Placement Papers with Answers?

IndiaBIX provides you lots of fully solved Infosys Placement Papers with answers. You can easily solve all kind of placement test papers by practicing the exercises given below.

How to solve Infosys Placement Papers?

You can easily solve all kind of questions by practicing the following exercises.

INFOSYS PAPER SCT COLLEGE OF ENGG. THIRUVANANTHAPURAM

Posted By : Praba Rating : +10, -4

INFOSYS PAPER SCT COLLEGE OF ENGG. THIRUVANANTHAPURAM  
 

 1. A man plants a small plant in the centre of his garden.It doubles in size everyday.If it covers the entire garden in 50 days then what is the time taken to fill half the garden?

(ANS:49 days)

 2. There are 3 children A,B,C & they have 20 sweets. 1st type of sweet costs 4 cents,2nd type is 4 for 1 penny ,3rd type is 2 for 1penny. If the total cost is
Rs 20 then what is the no of each type of sweet?(Ididnt do it as I wasn t sure of the relation b/w cent & penny)

 3. 2 taps A & B so that A fills atank in 10 min & B fills it in 1/4 of an hr. C empties the tank in 7&half min. Tot time to fill the tank with all 3 fning together?

(ANS:30min)

 4. Jim ,Harry,Mark &Smith have occupations - policeman,druggist ,grocer&butcher. Under given condns find their respective occupations.

-Jim&Harry being neighbours who take turns to drive each other to work
-Butcher walks to work.
-The only time the policeman saw the grocer was when the former fined the latter for overspeeding.
-The policeman does not live near the butcher etc.

(ANS:Jim-druggist,Harry-grocer,Mark-butcher,Smith-policeman)

 5. In a certain island natives speak lies & visitors speak truth. I was on a visit there & asked the waiter in a hotel to tell me whether the woman sitting opp to me
was a native or not.He came & said that "She says that she is a visitor here". Can you infer whether the waiter is a native / visitor?

(ANS:native,I think)

 6. K,L,M,N,O,P are the 6 members of a family.P is the sister of M. L is the brother of O s husband.N is the father of K & the grand father of M.There are 2
fathers,3 brothers&1 mother in the family.Based on this a few qns where asked(ANS:N-grandfather,L&K-his sons,K-husband of O,M&P are the son &
daughter of K&O)

7. My boss says that he spent 1/6th of his life as a boy ,1/12th in business & 5&1/7 yrs somewhere else which brings him to the time Jim was born.Jim was made the alderman 4 yrs back when he was 1/2 of the boss s age .Find the boss s age?

(ANS:got 36&4/7;not sure)


  8. Infm about a survey regarding students liking 1 poet despising another etc given & based on this a few qns were asked.

 9. A thief breaks into jewellery &takes 1/2 +2 present,continues till 5th thief finds 1 diamond remaining

(ANS:76)

 10. Holmes watch 2 min fast,Watson s is 1 min slow.If diff b/w time shown is 1hr then when the watches set before at right time?

(ANS:20hrs)



Like this page? +10 -4




Companies List:

3i Infotech - AAI - ABACUS - ABB - Accel Frontline - Accenture - Aditi - Adobe - ADP - Agreeya - Akamai - Alcatel Lucent - Allfon - Alumnus - Amazon - Amdocs - AMI - Andhra Bank - AppLabs - Apps Associates - Aricent - Ashok Leyland - Aspire - Atos Origin - Axes - Bajaj - Bank of Maharashtra - BEL - BEML - BHEL - BirlaSoft - Blue Dart - Blue Star - BOB - BPCL - BPL - Brakes - BSNL - C-DOT - Cadence - Calsoft - Canara Bank - Canarys - Capgemini - Caritor - Caterpillar - CDAC - CGI - Changepond - Ciena - Cisco - Citicorp - CMC - Consagous - Convergys - CORDYS - Crompton - CSC - CTS - Cummins - Dell - Deloitte - Delphi-TVS - DeShaw - Deutsche - Dotcom - DRDO - EDS - EIL - ELGI - ELICO - ERICSSON - Essar - Fidelity - Flextronics - Freescale - FXLabs - GAIL - GE - Genpact - Geodesic - Geometric - Globaledge - GlobalLogic - Godrej - Google - Grapecity - HAL - HCL - Hexaware - Honeywell - HP - HPCL - HSBC - Huawei - Hughes - IBM - IBS - ICICI - iGate - Impetus - iNautix - Indian Airforce - Indian Airlines - Infosys - Infotech - Intec - Integra - Intergraph - IOCL - iSOFT - ISRO - Ittiam - JSW - Keane - Kenexa - L & T - L & T Infotech - LG Soft - Lifetree - LionBridge - Mahindra Satyam - Mastek - Maveric - McAfee - MECON - Microsoft - MindTree - Miraclesoft - Mistral - Motorola - Mphasis - MTNL - NIC - Nokia Siemens - Novell - NTPC - Nucleus - ORACLE - Patni - Perot - Polaris - Ramco - Robert Bosch - Samsung - SAP - Sapient - Sasken - SBI - Sierra Atlantic - Sonata - Sony India - Sutherland - Syntel - TCS - Tech Mahindra - VeriFone - Virtusa - Wipro - Zensar.