Placement Papers - Infosys

Why Infosys Placement Papers?

Learn and practice the placement papers of Infosys and find out how much you score before you appear for your next interview and written test.

Where can I get Infosys Placement Papers with Answers?

IndiaBIX provides you lots of fully solved Infosys Placement Papers with answers. You can easily solve all kind of placement test papers by practicing the exercises given below.

How to solve Infosys Placement Papers?

You can easily solve all kind of questions by practicing the following exercises.

Infosys Question Paper V

Posted By : Zooglaw Rating : +10, -6

INFOSYS Placement Paper  
 

 There are 5 q papers with them. this is only one of those.
 All otheres were more or less of the same model but different
Qs. This is just to give U an idea.

 The questions are not in order.

 1)A,B,C,D,E related.4 of them made these statements each.
 i)C is my son in law s brother.
 ii)B is my father s brother.
 iii)E is my mother in law.
iv)A is my brother s wife.
 who made these statements?(person mentioned is one of A,B,C,D,E)(10 mar ks).

2)e means belong.
 All members of E e D.
 All members of D e A.
 Not all members of D e E.
 Not all members of A e D.
 All members of C e both A and B.some questions are asked about relation n.use Venn diagram.(5 marks).

3) Complete the table.

 Played won lost draw goals goals  for against
 A 2 2 1
 B 2 1 2 4
 C 2 3 7

 A,B,C are 3 hockey teams.(2 marks).

 4) A says Party was held on :Thursday ,May 8th.
 B says Party was held on :Tuesday,May 10th.  C says party was held on :Friday ,June 8th.  Given April 1 st was Tuesday.one of A,B,C says 1 correct.one says 1  wrong.and one was completely wrong of date,Month and day. Find the  Day the party held. (5marks).

 5) A ship is away from the shore by 180 miles.A plane is travelling at  10 times speed of the ship.How long from the shore will they meet?  (2marks)

 6) Every station in N railroad issue everyother station s ticket.  some stations are added.Now they have to issue 46 more tickets.  say the No.of stations after and before added.(5 marks).

7) 3 persons say these statements. A says either Democratic or liberal wins the elections. B says Democratic wins.C says neither democratic nor liberal wins  The election.of these only one is wrong.who wins the election? (5 marks).
 
 8) A clock showing 6 o clock takes 30 secs to strike 6 times.How long  will it take to strike 12 at midnight?Ans.66 secs.(2marks)
 
9) Only boys aged > 16 wear coats.  Boys aged > 15 go to watch football.some more statements are given.  What can be said about those who are watching football ? (age and  costume)  (5 marks).

 10) There are 3 societies A,B,C having some tractors each.  A Gives B and C as many tractors as they already have.  After some days B gives A and C as many tractors as they have.  After some days C gives A and B as many tractors as they have.  Finally each has 24 tractors.what is the original No.of  tractors each had in the beginning?
 Ans.A -39.

 B- 21.

 C- 12.(7 marks).

 11) 4,5 statements.From that find the answer.(7 marks).  
 
 Reference books
 1.) Puzzles and teasers by summer s
 2.) Shakuntala Devi. (puzzles).
 
C.V.
 
  We do not remember the questions exactly, here we just tried to cover  the major areas.   Paper consists of two sections : 1. analytical (20 marks)

 2. C skills (20 marks)total time 45 min
 
 Analytical:
 
 1. Given a cube, with different colors on its faces, and then is cut  into 64 pieces, and the questions relate to the colors of different  colored small cubes.
 
  2. A few ladies and gents sit around table in some given order and 4  questions are about their seating arrangement with some restrictions.
 
  3. Draw a venn diagram for 3 items : white, flowers, cloth  

 Ans : draw 3 circles each intersecting the other , with white kept in the  middle.
 
 4. A problem related to seating arrangement of 4 people ( 2 ladies and  2 gents) with some restrictions
 
  5. problem related to milk with water added to it for three times
 
 Ans: 20.5 litres
 
 6. Problem related to diagrams . Five diagrams were given and asked to  find the sixth one.
 
  C-Skills:
 
 1. Max number of nodes in a binary tree with height 3 is 20 : Ans: False
 
  2. 10,20,30,40,50,60 : give the order when put in a queue and in a stack
 
  Ans : Queue : 10,20,30,40,50,60  stack : 60,50,40,30,20,10
 
 3. Debugging is the process of finding
 
  Ans : logical and runtime errors

 4. trace the error:  
 void main(){
  int &a;
  /* some other stuff here */
  }
 Ans: syntax error
 
 5. a problem with a function named myValue will be given and asked to  find the value of main() for an argument of 150,
 
  Ans : 150
 
 6. Some problems related to for loops.  

  7. problem on conditional inclusion.
 
  8. problem related to depth first and breadth first search (DSA subject)
 
  9. study the syntax of malloc function
 
 10. locate the error
  int arr (20);

 Ans: syntax error.
 

Like this page? +10 -6




Companies List:

3i Infotech - AAI - ABACUS - ABB - Accel Frontline - Accenture - Aditi - Adobe - ADP - Agreeya - Akamai - Alcatel Lucent - Allfon - Alumnus - Amazon - Amdocs - AMI - Andhra Bank - AppLabs - Apps Associates - Aricent - Ashok Leyland - Aspire - Atos Origin - Axes - Bajaj - Bank of Maharashtra - BEL - BEML - BHEL - BirlaSoft - Blue Dart - Blue Star - BOB - BPCL - BPL - Brakes - BSNL - C-DOT - Cadence - Calsoft - Canara Bank - Canarys - Capgemini - Caritor - Caterpillar - CDAC - CGI - Changepond - Ciena - Cisco - Citicorp - CMC - Consagous - Convergys - CORDYS - Crompton - CSC - CTS - Cummins - Dell - Deloitte - Delphi-TVS - DeShaw - Deutsche - Dotcom - DRDO - EDS - EIL - ELGI - ELICO - ERICSSON - Essar - Fidelity - Flextronics - Freescale - FXLabs - GAIL - GE - Genpact - Geodesic - Geometric - Globaledge - GlobalLogic - Godrej - Google - Grapecity - HAL - HCL - Hexaware - Honeywell - HP - HPCL - HSBC - Huawei - Hughes - IBM - IBS - ICICI - iGate - Impetus - iNautix - Indian Airforce - Indian Airlines - Infosys - Infotech - Intec - Integra - Intergraph - IOCL - iSOFT - ISRO - Ittiam - JSW - Keane - Kenexa - L & T - L & T Infotech - LG Soft - Lifetree - LionBridge - Mahindra Satyam - Mastek - Maveric - McAfee - MECON - Microsoft - MindTree - Miraclesoft - Mistral - Motorola - Mphasis - MTNL - NIC - Nokia Siemens - Novell - NTPC - Nucleus - ORACLE - Patni - Perot - Polaris - Ramco - Robert Bosch - Samsung - SAP - Sapient - Sasken - SBI - Sierra Atlantic - Sonata - Sony India - Sutherland - Syntel - TCS - Tech Mahindra - VeriFone - Virtusa - Wipro - Zensar.