Placement Papers - Freescale

Why Freescale Placement Papers?

Learn and practice the placement papers of Freescale and find out how much you score before you appear for your next interview and written test.

Where can I get Freescale Placement Papers with Answers?

IndiaBIX provides you lots of fully solved Freescale Placement Papers with answers. You can easily solve all kind of placement test papers by practicing the exercises given below.

How to solve Freescale Placement Papers?

You can easily solve all kind of questions by practicing the following exercises.

FREESCALE WRITTEN EXAM AND INTERVIEWS QUESTIONS

Posted By : Jas Rating : +40, -3

FREESCALE WRITTEN EXAM AND INTERVIEWS QUESTIONS

1. the 2's complement number of 110010 is
ans; none of those

2.Truth table of a logic function
ans: displays all its input output possibilities

3.The process of varying one signal according to the pattern provided by another signal is
ans:modulation

4.The octal equivalant of hexa number 123 is
ans:443

Determine how many times the given loop is executed

5.m=3 while (m<18) do {m=m+2;m=m-1}
ans:15

6.m=1;a=30;while (m<>1) do {m=m+1;a=a-1;}

7.m=1;a=30;while (e*m-5<a) do {m=m+1;a=a-2}
ans:9
in questions 8 to 12 find the values of a and b at the end of the execution of the program
segment

8.a=2;
b=1;
x=1;
while(x<=4)
do {a=a+b;x=x+1}
ans:(5,1)

9.a=1;
b=2;x=1
while (x<=5)
do {b=a+b;x=x+1;}
ans:(1,6)

10.a=0;
b=0;
x=1;
while (x<=4)
{a=a+x;
b=b-x;
x=x+1;}
ans:(10,-10)

11.The complexity of bublle sort is0(a),then k equals
ans:2

12.In BCD,the decimal number 516 is
ans:10101110

13. RS 232 is standards for
ans:physical layer

14. which of the following is not true of a DBMS
ans:maintain integrity

15.the method of access used for obtaining a record from a tape is
ans:sequential

16.Whichof the following is an universal gate
ans:nor

17.an ASCII text file containing 500 characters will have size approximately
ans:500bytes

18.which of the following is a vector
ans;force

19.The lowest attainable temperature
ans 0k

20.viscosity is most similar to
ans:friciton

21.The elapsed time between the submission of the job and getting the output is
ans:seek time

22.the earliest calculating device still in use is
ans: abacus

23.Qunatities used to bring fields to standards sixe are
ans:pixels

24.the base of a number system is called as
ans:radix

25.An 8kb computer will bave addresses -----
ans:8191

26.Arranging data in a specific form is called
ans: sorting

27.A translator which reads an entire programme written in a high level language and converts
it into machine language code is
ans: interpreter

28.a data hierarchy in assending order is
ans:bit-byte -field-record-file-database

29.a computer generated output that lets programmer follow the execution
of the program line by line is

30.data items grouped togother for storage form a

31. the most dangerous aspect of computer virusesis their ability to
ans: change system memory

32.a distributed data processing configuration in which all activities must pass through an
centrally located computer is called a
ans: ring network

33.communication circuite that transmit data inboth directions but not at the same time
are operating in

34.which of the following is not an application software
ans:unix

35.For which of the folowing computer application is real time processing not essential

36.a data structure with one to many relationship is a
ans:tree

37. which of the following hardware components is most important to operation of a database
management system
ans:high speed,large capacity disk

38. computer viruses can spread from one system to another by means of
ans:all the above

39. afront end processor is ususally used in
ans: multi processing

40.a radioactive material of mass 16 grms in 10 years due to radiation. how many years will it
take for the material to attain a mass f1 gm
ans:30

41.a block of ice floats on water in a beaker, as the ice melts,the water level in the beaker will
ans:remain same

42.if va,vn,vs are velocities of sound in air,water, and steel then,
ans:vs>vn>va

43.in usual computer arthemetic, the value of the integer expression
22/5*2+8*2/6
ans:10

44.an acronym for the organisation that publishes programming langauge standards is
ans:ANSI


Like this page? +40 -3




Companies List:

3i Infotech - AAI - ABACUS - ABB - Accel Frontline - Accenture - Aditi - Adobe - ADP - Agreeya - Akamai - Alcatel Lucent - Allfon - Alumnus - Amazon - Amdocs - AMI - Andhra Bank - AppLabs - Apps Associates - Aricent - Ashok Leyland - Aspire - Atos Origin - Axes - Bajaj - Bank of Maharashtra - BEL - BEML - BHEL - BirlaSoft - Blue Dart - Blue Star - BOB - BPCL - BPL - Brakes - BSNL - C-DOT - Cadence - Calsoft - Canara Bank - Canarys - Capgemini - Caritor - Caterpillar - CDAC - CGI - Changepond - Ciena - Cisco - Citicorp - CMC - Consagous - Convergys - CORDYS - Crompton - CSC - CTS - Cummins - Dell - Deloitte - Delphi-TVS - DeShaw - Deutsche - Dotcom - DRDO - EDS - EIL - ELGI - ELICO - ERICSSON - Essar - Fidelity - Flextronics - Freescale - FXLabs - GAIL - GE - Genpact - Geodesic - Geometric - Globaledge - GlobalLogic - Godrej - Google - Grapecity - HAL - HCL - Hexaware - Honeywell - HP - HPCL - HSBC - Huawei - Hughes - IBM - IBS - ICICI - iGate - Impetus - iNautix - Indian Airforce - Indian Airlines - Infosys - Infotech - Intec - Integra - Intergraph - IOCL - iSOFT - ISRO - Ittiam - JSW - Keane - Kenexa - L & T - L & T Infotech - LG Soft - Lifetree - LionBridge - Mahindra Satyam - Mastek - Maveric - McAfee - MECON - Microsoft - MindTree - Miraclesoft - Mistral - Motorola - Mphasis - MTNL - NIC - Nokia Siemens - Novell - NTPC - Nucleus - ORACLE - Patni - Perot - Polaris - Ramco - Robert Bosch - Samsung - SAP - Sapient - Sasken - SBI - Sierra Atlantic - Sonata - Sony India - Sutherland - Syntel - TCS - Tech Mahindra - VeriFone - Virtusa - Wipro - Zensar.