Placement Papers - Flextronics

Why Flextronics Placement Papers?

Learn and practice the placement papers of Flextronics and find out how much you score before you appear for your next interview and written test.

Where can I get Flextronics Placement Papers with Answers?

IndiaBIX provides you lots of fully solved Flextronics Placement Papers with answers. You can easily solve all kind of placement test papers by practicing the exercises given below.

How to solve Flextronics Placement Papers?

You can easily solve all kind of questions by practicing the following exercises.

FLEXTRONICS PAPER

Posted By : Sanjukta Nayak Rating : +11, -0
1. given a digital ckt with nand gates. what is o/p
Ans. nor gate

2. given an logical expr. x,y,z. simplify
ans. xz

3. It is recommended to use which type of variables in a recursive module.
Ans. static variables.

4. which one of following is not memory management model?
given buddy system, monitors, paging, swapping
Ans. monitors

5. what m/c is used to recognize context free grammar ?
Ans. pushdown automata

6. Which type of grammar can be recognized by finite state m/c Ans. right linear grammar.

7. proc() {
static i=10;
printf("%d",i);
}
If this proc() is called second time, what is the o/p
Ans. 11

8. int arr[] = {1,2,3,4}
int *ptr=arr;
*(arr+3) = *++ptr + *ptr++;
Final contents of arr[]
Ans. {1,2,3,4}

9. TCP/IP hdr checksum : what method is used ?
Ans. one's complement of sum of one's complement.

10. CSMA/Cd is used in which lan
Ans. ethernet

11. 8085 pgm : LXI sp, 2021,
LXI b, 1234 (??)
push b
contents of stack after pushing ?

12. One question on synchronous transmission :
ans. Timing info is embedded in data itself

13. What for start bit is used in RS232 transmission.

14. One solution for deadlock prevention for dining philosopher's problem
Ans. Allow one person to take first left stick and then right stick and remaining persons in reverse order.

15. 4bit seq no in sliding window protocol with selective repeat. what is the max no. of acks that can be held at transmitter
ans. 8

16. given a height balanced tree. If we add one more node, how many nodes gets unbalanced ?
Ans. 3

17. Given a arbitrary pointer to an element in a singly linked list? what is the time complexity for its deletion .
Ans. O(n)

18. what is the diff b/n c and c++
a. dynamic scoping
b. nested switching
c. declaration of variables in any code block
d. separation of compilation and linking
Ans. c (??)

19. which one is false ?
a. 0s*s; s->a
how many parse trees possible : a+a*a+a
Ans. 5

21. 4-1 demultiplexer is to be implemented using a memory chip. how many address lines and word length required
Ans. 4, 1

22. Vector intr mechanism. in 8085.
Ans. fixed locations in memory when an intr comes.

23. ARP is used for : Ans. IP to MAC addr conversion.

24. given 100 to 999 nos. Probability of picking a no. with out digit 7.
Ans. 18/25.

25. Ten film rolls. 3 defective, prob. of picking up 2 defective rolls with out replacement
Ans. 6/90

26. The purpose of hashing is :
Ans. O(1) complexity

27. Given adjacency matrix for a directed graph with n vertices and e edges. How much time will it take to find out indegree of a vertex
Ans. O(n)

28. No. of nodes of degree 2 in a binary tree with n leaf nodes.
Ans. n-1

Like this page? +11 -0




Companies List:

3i Infotech - AAI - ABACUS - ABB - Accel Frontline - Accenture - Aditi - Adobe - ADP - Agreeya - Akamai - Alcatel Lucent - Allfon - Alumnus - Amazon - Amdocs - AMI - Andhra Bank - AppLabs - Apps Associates - Aricent - Ashok Leyland - Aspire - Atos Origin - Axes - Bajaj - Bank of Maharashtra - BEL - BEML - BHEL - BirlaSoft - Blue Dart - Blue Star - BOB - BPCL - BPL - Brakes - BSNL - C-DOT - Cadence - Calsoft - Canara Bank - Canarys - Capgemini - Caritor - Caterpillar - CDAC - CGI - Changepond - Ciena - Cisco - Citicorp - CMC - Consagous - Convergys - CORDYS - Crompton - CSC - CTS - Cummins - Dell - Deloitte - Delphi-TVS - DeShaw - Deutsche - Dotcom - DRDO - EDS - EIL - ELGI - ELICO - ERICSSON - Essar - Fidelity - Flextronics - Freescale - FXLabs - GAIL - GE - Genpact - Geodesic - Geometric - Globaledge - GlobalLogic - Godrej - Google - Grapecity - HAL - HCL - Hexaware - Honeywell - HP - HPCL - HSBC - Huawei - Hughes - IBM - IBS - ICICI - iGate - Impetus - iNautix - Indian Airforce - Indian Airlines - Infosys - Infotech - Intec - Integra - Intergraph - IOCL - iSOFT - ISRO - Ittiam - JSW - Keane - Kenexa - L & T - L & T Infotech - LG Soft - Lifetree - LionBridge - Mahindra Satyam - Mastek - Maveric - McAfee - MECON - Microsoft - MindTree - Miraclesoft - Mistral - Motorola - Mphasis - MTNL - NIC - Nokia Siemens - Novell - NTPC - Nucleus - ORACLE - Patni - Perot - Polaris - Ramco - Robert Bosch - Samsung - SAP - Sapient - Sasken - SBI - Sierra Atlantic - Sonata - Sony India - Sutherland - Syntel - TCS - Tech Mahindra - VeriFone - Virtusa - Wipro - Zensar.