Placement Papers - Flextronics

Why Flextronics Placement Papers?

Learn and practice the placement papers of Flextronics and find out how much you score before you appear for your next interview and written test.

Where can I get Flextronics Placement Papers with Answers?

IndiaBIX provides you lots of fully solved Flextronics Placement Papers with answers. You can easily solve all kind of placement test papers by practicing the exercises given below.

How to solve Flextronics Placement Papers?

You can easily solve all kind of questions by practicing the following exercises.

FLEXTRONICS PAPER - AUG 2003

Posted By : Sujendra Rating : +6, -0
Hi Friends

here is recent Hughes paper i got hold of.

1. One question of Set Theory Like there Are two sets A and B and (A-B) union (B-A)union (A intersection B) is equivalent to
Ans. A union B
Union and intersection are in there sign conventions.

2.One question of probability
Like between 100 and 999 how many no have the prob that they does not contain  7
ans. 16/25 (not sure u can check by own)

3. Of Newton Rapson method..
Ans. Converges to root2(check it)

4. Of power set A set contains {(fi),a,{a,b}} what is the powerset of it
Ans. 8

5. A question of logic gates
Ans. U can got the answer very easily

6. A question on the Booths algo
Ans. The sequence is 1010101010101010

7. Relative addressing mode is used for
Ans. Dont know.

8. How many 4 input multiplexer will be used for making of an 16 pin multiplexer
Ans. 8.

9.For how many numbers there is no difference between little endian and big
endian
Ans. 256

10. For the multiplication of two 8 bit numbers how much ROM will be used
Ans. 64k*16 ROM(Check it)

11. Why direct mapping is not good for the mapping of Cache Memory.
Ans. Dont know

12. What is the main property of Desiy I/O Sytem
Ans.

13. A question on the nyquist theorem
Ans. 18000 bps

14. What is the shannon theorem.
Ans. Refer to data communication(Stalling) book

15. CSMA/CD protocol is used in
Ans. Ethernet

16. What is the limitation of the Pulse Code Modulation
Ans. Refer to data communication book

17. In CSMA/CD
Ans. The Access to the channnel is probabilistic.

18. For an IP Router how many IP addresses
Ans. Check it i think Answer is Only One.

19. Which protocol u used when you want to know the IP address  corresponding to a MAC Address
Ans. RARP

20. Which part of the IP header is used for the time limit of the packet.
Ans. TTL

21. Which PageReplacement algo will give the best result
Ans. By replacing that page which has the next reference after a long time. (optimal algo)

22. What the code will be said when it is called by another part and it is not completed yet
Ans. Reentrant Code.

23. three questions on the simple programs

24. There is a sequence of no and prepare a binary tree and tell how many nodes are in the left and right sub tree.
Ans. Check it Ans (4,7)

25. What is the rank of the graph
Ans. e-n+k

26. One question on the multithreading
Question I cannot remembered.

27. Which traversal of the tree gives the node in the ascending order.
Ans. Inorder

28. What is garbage collector.
Ans.


Like this page? +6 -0




Companies List:

3i Infotech - AAI - ABACUS - ABB - Accel Frontline - Accenture - Aditi - Adobe - ADP - Agreeya - Akamai - Alcatel Lucent - Allfon - Alumnus - Amazon - Amdocs - AMI - Andhra Bank - AppLabs - Apps Associates - Aricent - Ashok Leyland - Aspire - Atos Origin - Axes - Bajaj - Bank of Maharashtra - BEL - BEML - BHEL - BirlaSoft - Blue Dart - Blue Star - BOB - BPCL - BPL - Brakes - BSNL - C-DOT - Cadence - Calsoft - Canara Bank - Canarys - Capgemini - Caritor - Caterpillar - CDAC - CGI - Changepond - Ciena - Cisco - Citicorp - CMC - Consagous - Convergys - CORDYS - Crompton - CSC - CTS - Cummins - Dell - Deloitte - Delphi-TVS - DeShaw - Deutsche - Dotcom - DRDO - EDS - EIL - ELGI - ELICO - ERICSSON - Essar - Fidelity - Flextronics - Freescale - FXLabs - GAIL - GE - Genpact - Geodesic - Geometric - Globaledge - GlobalLogic - Godrej - Google - Grapecity - HAL - HCL - Hexaware - Honeywell - HP - HPCL - HSBC - Huawei - Hughes - IBM - IBS - ICICI - iGate - Impetus - iNautix - Indian Airforce - Indian Airlines - Infosys - Infotech - Intec - Integra - Intergraph - IOCL - iSOFT - ISRO - Ittiam - JSW - Keane - Kenexa - L & T - L & T Infotech - LG Soft - Lifetree - LionBridge - Mahindra Satyam - Mastek - Maveric - McAfee - MECON - Microsoft - MindTree - Miraclesoft - Mistral - Motorola - Mphasis - MTNL - NIC - Nokia Siemens - Novell - NTPC - Nucleus - ORACLE - Patni - Perot - Polaris - Ramco - Robert Bosch - Samsung - SAP - Sapient - Sasken - SBI - Sierra Atlantic - Sonata - Sony India - Sutherland - Syntel - TCS - Tech Mahindra - VeriFone - Virtusa - Wipro - Zensar.