Placement Papers - Deutsche

Why Deutsche Placement Papers?

Learn and practice the placement papers of Deutsche and find out how much you score before you appear for your next interview and written test.

Where can I get Deutsche Placement Papers with Answers?

IndiaBIX provides you lots of fully solved Deutsche Placement Papers with answers. You can easily solve all kind of placement test papers by practicing the exercises given below.

How to solve Deutsche Placement Papers?

You can easily solve all kind of questions by practicing the following exercises.

Deutsche Software India Sample Test Paper (2)

Posted By : Princedarwin Rating : +16, -3

Paper :  Deutsche Software India Sample Test Paper
 
PAGE - 2
 
26. The sum of three consecutive numbers is 132. Find the square of the largest number.

(a) 2026
(b) 640
(c) 900
(d) 2025

Ans. D


27. Father's age is five times his son's age. Four years back father was 9 times older than his son. Find their present ages

(a) 30yrs, 6yrs
(b) 25yrs, 5yrs
(c) 40yrs, 8yrs
(d) none of these

Ans. C


28. If x + 5y = 6 ;
7x - 2y = 5

Find x - y

(a) 1
(b) 2
(c) 0
(d) none of these

Ans. C


29. If the equation x2 + 2(k+2)x + 9k = 0 has equal roots, find k?

(a) 1,4
(b) 1,5
(c) 2,5
(d) can't be determined

Ans. A


Directions for questions 30 to 35: Select the alternative that logically follows form the two given statements.

30. All books are pages. All pages are boxes.

(a) All boxes are books
(b) All books are boxes
(c) No books are boxes
(d) Both (a) and (b) are correct

Ans. B


31. No apple is an orange. All bananas are oranges.

(a) All apples are oranges
(b) Some apples are oranges
(c) No apple is a banana
(d) None of the above

Ans. A


32. All pens are elephants. Some elephants are cats.

(a) Some pens are cats
(b) No pens are cats
(c) All pens are cats
(d) None of the above

Ans. D


33. All shares are debentures.No debentures are deposits.

(a) All shares are deposits
(b) Some shares are deposits
(c) No shares are deposits
(d) None of the above

Ans.C


34. Many fathers are brothers. All brothers are priests.

(a) No father is a priest
(b) Many fathers are not priests
(c) Many fathers are priests
(d) Both (b) and (c)

Ans. B


35. Some pens are pencils. All pencils are costly.

(a) No pens are costly
(b) Some pens are costly
(c) All pens are costly
(d) None of the above

Ans. B


36. How many two digit numbers have their squares ending with 6?

(a) 9
(b) 10
(c) 164
(d) 18

Ans. D


37. In how many years will $1200 amount to $1323 at 5%p.a. compound interest?

(a) 3 years
(b) 2 1/2 yrs
(c) 2 yrs
(d) none of the above

Ans. C


38. How many terms of the series -9 , -6 , -3 ,.........must be taken such that the sum may be 66?

(a) 11
(b) 13
(c) 9
(d) 10

Ans. A


39. The sum of three numbers in AP is 27 and their product is 504. Find the terms.

(a) 7, 9 ,11
(b) 5, 9, 13
(c) 4, 9, 14
(d) none of these

Ans. C


40. Two pipes A and B can fill a tank in 20 and 25 seconds respectively. Both are opened at the same time and after 5 minutes the first one is closed. How much more time will it take for the tank to be full?

(a) 13 min 45 secs
(b) 10 min
(c) 18 min
(d) 15 min 45 secs

Ans. A


41. How long will a train 150 metres long and travelling at a speed of 45 kmph, take to cross a platform of length 250 meters?

(a) 48 secs
(b) 32 secs
(c) 30 secs
(d) none of the above

Ans. B


42.Walking at 4/5th of his usual speed, a man reaches his office 15 mins late. Find his usual time for reaching the office?

(a) 45 mins
(b) 2 hrs
(c) 1 hr
(d) 30 mins

Ans. C


43. If the word "CODING" is represented as DPEJOH , then the word "CURFEW" can be represented?

(a) DVSGFX
(b) DVSHFX
(c) DGSHFX
(d) DTSGFY

Ans. A


44. If in a certain code "RANGE" is coded as 12345 and "RANDOM" is coded as 123678,
then the code for the word "MANGO" would be

(a) 82357
(b) 84563
(c) 82346
(d) 82543

Ans. D


45. If in a code "COPIER" is coded as 1234 and "REAM" is coded as 5421,then "DREAM" is coded as

(a) 35421
(b) 43512
(c) 35412
(d) 34521

Ans. A



Directions for questions 46-48:The questions are based on the following data

In a class of 150 students 55 speak English;85 speak Telugu and 30 speak neither English nor Telugu

46. How many speak both English and Telugu?

(a) 10
(b) 15
(c) 20
(d) 12

Ans. C


47.How many speak only Telugu?

(a) 55
(b) 45
(c) 65
(d) none of the above

Ans.C


48.How many speak at least one of the two languages?

(a) 120
(b) 100
(c) 250
(d) 50

Ans. A


49. Find the lowest of the three numbers in a GP whose sum is 38 and product 945.

(a) 12
(b) 18
(c) 4
(d) 8

Ans. D


50. A can do a piece of work in 24days. When he had worked for 4 days B joined him.
If the complete work is finished in 16 days form the beginning, in how many days can B alone finish the work?

(a) 24 days
(b) 18 days
(c) 36 days
(d) None of the above

Ans. C
 

PREVIOUS PAGE

Like this page? +16 -3




Companies List:

3i Infotech - AAI - ABACUS - ABB - Accel Frontline - Accenture - Aditi - Adobe - ADP - Agreeya - Akamai - Alcatel Lucent - Allfon - Alumnus - Amazon - Amdocs - AMI - Andhra Bank - AppLabs - Apps Associates - Aricent - Ashok Leyland - Aspire - Atos Origin - Axes - Bajaj - Bank of Maharashtra - BEL - BEML - BHEL - BirlaSoft - Blue Dart - Blue Star - BOB - BPCL - BPL - Brakes - BSNL - C-DOT - Cadence - Calsoft - Canara Bank - Canarys - Capgemini - Caritor - Caterpillar - CDAC - CGI - Changepond - Ciena - Cisco - Citicorp - CMC - Consagous - Convergys - CORDYS - Crompton - CSC - CTS - Cummins - Dell - Deloitte - Delphi-TVS - DeShaw - Deutsche - Dotcom - DRDO - EDS - EIL - ELGI - ELICO - ERICSSON - Essar - Fidelity - Flextronics - Freescale - FXLabs - GAIL - GE - Genpact - Geodesic - Geometric - Globaledge - GlobalLogic - Godrej - Google - Grapecity - HAL - HCL - Hexaware - Honeywell - HP - HPCL - HSBC - Huawei - Hughes - IBM - IBS - ICICI - iGate - Impetus - iNautix - Indian Airforce - Indian Airlines - Infosys - Infotech - Intec - Integra - Intergraph - IOCL - iSOFT - ISRO - Ittiam - JSW - Keane - Kenexa - L & T - L & T Infotech - LG Soft - Lifetree - LionBridge - Mahindra Satyam - Mastek - Maveric - McAfee - MECON - Microsoft - MindTree - Miraclesoft - Mistral - Motorola - Mphasis - MTNL - NIC - Nokia Siemens - Novell - NTPC - Nucleus - ORACLE - Patni - Perot - Polaris - Ramco - Robert Bosch - Samsung - SAP - Sapient - Sasken - SBI - Sierra Atlantic - Sonata - Sony India - Sutherland - Syntel - TCS - Tech Mahindra - VeriFone - Virtusa - Wipro - Zensar.