Placement Papers - Deutsche

Why Deutsche Placement Papers?

Learn and practice the placement papers of Deutsche and find out how much you score before you appear for your next interview and written test.

Where can I get Deutsche Placement Papers with Answers?

IndiaBIX provides you lots of fully solved Deutsche Placement Papers with answers. You can easily solve all kind of placement test papers by practicing the exercises given below.

How to solve Deutsche Placement Papers?

You can easily solve all kind of questions by practicing the following exercises.

Deutsche Soft Placement Paper-2006 (Aptitude)

Posted By : Archana Muduli Rating : +15, -0

Paper: Deutsche Soft Placement Paper-2006 (Aptitude)

1. What is the percentage represented by 0.03 * 0.05 ?
(a)0.0015
(b)0.000015
(c)0.15
(d)15
Ans.B
 
2. (x-a)(x-b)(x-c)....(x-z) = ?
(a) 1
(b) -1
(c) 0
(d) Can't be determined
Ans. C
 
3. If a = 1, b = 2, c = 3.......z = 26 what is the value of p+q+r ?
(a)33
(b)51
(c)52
(d)48
Ans. B
 
4. A is 8 miles east of B.
C is 10 miles north of B.
D is 13 miles east of C and E is 2 miles north of D.
Find shortest distance between A and E.
(a) 5 miles
  (b) 6miles
(c) 13 miles
(d) 18 miles
Ans. C
 
5. If z = 1, y = 2.......a = 26. Find the value of z + y + x + .......+a.
(a) 351
(b) 221
(c) 400
(d) 200
Ans. A
 
6. There are 30 socks in a bag. Out of these 60 % are green and the rest are blue. What is the maximum number of times that socks have to be taken out so that at least 1 blue pair is found.
(a) 21
(b) 2
(c)18
(d) 20
Ans. D
 
7. How many two digit numbers have their square ending with 8.
(a) 13
(b) 12
(c) 0
(d) 11
Ans. C
 
8. How many numbers are there between 100 and 300 with 2 in the end and 2 in the beginning.
(a) 10
(b) 9
(c) 11
(d) none of these
  Ans. A
 
9. 0.000006 * 0.0000007 = ?
(a) 0.0000000042
(b) 0.000000000042
(c) 0.0000000000042
(d) 0.00000000000042
Ans. B
 
10. You have Rs 1000 with 8% p.a compounded every 6 months. What is the total interest you get after 1 year.
(a) Rs.116.40
(b) Rs.345.60
(c) Rs.224.50
(d) Rs.160
Ans. A
 
11. If x + y =12, x - y = 2
Find x + 2y.
(a) 12
(b) 17
(c) 14
(d) none of these
Ans. B
 
12. With one gallon of petrol a person moves at a speed of 50 mph and covers 16 miles. 3/4th of the distance is covered while moving at 60 mph. How many gallons does he need to cover 120 miles in 60 mph.
 
13. A tap drains at x speed while tap B is closed. When both taps are open they drain at y speed. What is the speed of draining when only tap B is open
(a) x - y
  (b) y-x
(c) x
(d) can't be determined
Ans. B
 
14. What is twenty percent of 25 % of 20.
(a) 2
(b)1
(c) 5
(d) 4
Ans. B
 
15. A rectangle has the dimensions 6ft * 4ft. How many squares of 0.5 inches will it need to completely fill it.
(a) 32000
(b) 12824
(c) 13824
(d) 18324
Ans. C
 
Directions for questions 16-21: In each question, a series of letters satisfying a certain pattern are given. Identify the pattern and then find the letter/letters that will come in place of the blank/blanks.
16. a, c, e, g, _
 
(a) h
(b) i
(c) d
(d) j
 
Ans. B
 
17. a, e, i, m, q, u, _, _
(a) y, c
(b) b, f
  (c) g, i
(d) none
Ans. A
 
18. ay , bz , cw , dx ,__
(a) gu
(b) ev
(c) fv
(d) eu
Ans. D
 
19. 1, 2, 3, 5, 7, 11, __
(a) 15
(b) 9
(c) 13
(d) 12
  Ans. 13 , series of prime numbers

20. kp , lo , mn , __
(a) nm
(b) np
(c) op
(d) pq
Ans. A
 
21. abc , zyx , def , wvu , ___
(a) ghi
(b) tsr
(c) ihg
(d) str
Ans. A
 
 
Directions for questions 22 to 27: Select the alternative that logically follows form the two given statements.
 
22. All books are pages. All pages are boxes.
 
(a) All boxes are books
 
(b) All books are boxes
 
(c) No books are boxes
 
(d) Both (a) and (b) are correct
 
Ans. B
 
23. No apple is an orange. All bananas are oranges.
 
(a) All apples are oranges
 
(b) Some apples are oranges
 
(c) No apple is a banana
 
(d) None of the above
 
Ans. A
 
24. All pens are elephants. Some elephants are cats.
 
(a) Some pens are cats
 
(b) No pens are cats
 
(c) All pens are cats
 
(d) None of the above
 
Ans. D
 
25. All shares are debentures. No debentures are deposits.
 
(a) All shares are deposits
 
(b) Some shares are deposits
 
(c) No shares are deposits
 
(d) None of the above
 
Ans. C
 
26. Many fathers are brothers. All brothers are priests.
 
(a) No father is a priest
 
(b) Many fathers are not priests
 
(c) Many fathers are priests
 
(d) Both (b) and (c)
 
Ans. B
 
27. Some pens are pencils. All pencils are costly.
 
(a) No pens are costly
 
(b) Some pens are costly
 
(c) All pens are costly
 
(d) None of the above
 
Ans. B
 
28. How many two digit numbers have their squares ending with 6?
 
(a) 9
 
(b) 10
 
(c) 164
 
(d) 18
 
Ans. D
 
29. In how many years will $1200 amount to $1323 at 5%p.a. compound interest?
 
(a) 3 years
 
(b) 2 1/2 yrs
 
(c) 2 yrs
 
(d) none of the above
 
Ans. C
 
30. How many terms of the series -9 , -6 , -3 ,.........must be taken such that the sum may be 66?
 
(a) 11
 
(b) 13
 
(c) 9
 
(d) 10
 
Ans. A
 
31. The sum of three numbers in AP is 27 and their product is 504. Find the terms.
 
(a) 7, 9 ,11
 
(b) 5, 9, 13
 
(c) 4, 9, 14
 
(d) none of these
 
Ans. C
 
32. Two pipes A and B can fill a tank in 20 and 25 seconds respectively. Both are opened at the same time and after 5 minutes the first one is closed. How much more time will it take for the tank to be full?
 
(a) 13 min 45 secs
 
(b) 10 min
 
(c) 18 min
 
(d) 15 min 45 secs
 
Ans. A
 
33. How long will a train 150 metres long and travelling at a speed of 45 kmph, take to cross a platform of length 250 meters?
 
(a) 48 secs
 
(b) 32 secs
 
(c) 30 secs
 
(d) none of the above
 
Ans. B
 
34.Walking at 4/5th of his usual speed, a man reaches his office 15 mins late. Find his usual time for reaching the office?
 
(a) 45 mins
 
(b) 2 hrs
 
(c) 1 hr
 
(d) 30 mins
 
Ans. C
 
35. If the word "CODING" is represented as DPEJOH , then the word "CURFEW" can be represented?
 
(a) DVSGFX
 
(b) DVSHFX
 
(c) DGSHFX
 
(d) DTSGFY
 
Ans. A
 
36. If in a certain code "RANGE" is coded as 12345 and "RANDOM" is coded as 123678, then the code for the word "MANGO" would be
 
(a) 82357
 
(b) 84563
 
(c) 82346
 
(d) 82543
 
Ans. D
 
37. If in a code "COPIER" is coded as 1234 and "REAM" is coded as 5421,then "DREAM" is coded as
 
(a) 35421
 
(b) 43512
 
(c) 35412
 
(d) 34521
 
Ans. A
 
Directions for questions 38-40:The questions are based on the following data
 
In a class of 150 students 55 speak English;85 speak Telugu and 30 speak neither English nor Telugu
 
38. How many speak both English and Telugu?
 
(a) 10
 
(b) 15
 
(c) 20
 
(d) 12
 
Ans. C
 
39.How many speak only Telugu?
 
(a) 55
 
(b) 45
 
(c) 65
 
(d) none of the above
 
Ans. C
 
40. How many speak at least one of the two languages?
 
(a) 120
 
(b) 100
 
(c) 250
 
(d) 50
 
Ans. A
 
41. Find the lowest of the three numbers in a GP whose sum is 38 and product 945.
 
(a) 12
 
(b) 18
 
(c) 4
 
(d) 8
 
Ans. D
 
42. A can do a piece of work in 24days. When he had worked for 4 days B joined him. If the complete work is finished in 16 days form the beginning, in how many days can B alone finish the work?
 
(a) 24 days
 
(b) 18 days
 
(c) 36 days
 
(d) None of the above
 
Ans. C

Like this page? +15 -0




Companies List:

3i Infotech - AAI - ABACUS - ABB - Accel Frontline - Accenture - Aditi - Adobe - ADP - Agreeya - Akamai - Alcatel Lucent - Allfon - Alumnus - Amazon - Amdocs - AMI - Andhra Bank - AppLabs - Apps Associates - Aricent - Ashok Leyland - Aspire - Atos Origin - Axes - Bajaj - Bank of Maharashtra - BEL - BEML - BHEL - BirlaSoft - Blue Dart - Blue Star - BOB - BPCL - BPL - Brakes - BSNL - C-DOT - Cadence - Calsoft - Canara Bank - Canarys - Capgemini - Caritor - Caterpillar - CDAC - CGI - Changepond - Ciena - Cisco - Citicorp - CMC - Consagous - Convergys - CORDYS - Crompton - CSC - CTS - Cummins - Dell - Deloitte - Delphi-TVS - DeShaw - Deutsche - Dotcom - DRDO - EDS - EIL - ELGI - ELICO - ERICSSON - Essar - Fidelity - Flextronics - Freescale - FXLabs - GAIL - GE - Genpact - Geodesic - Geometric - Globaledge - GlobalLogic - Godrej - Google - Grapecity - HAL - HCL - Hexaware - Honeywell - HP - HPCL - HSBC - Huawei - Hughes - IBM - IBS - ICICI - iGate - Impetus - iNautix - Indian Airforce - Indian Airlines - Infosys - Infotech - Intec - Integra - Intergraph - IOCL - iSOFT - ISRO - Ittiam - JSW - Keane - Kenexa - L & T - L & T Infotech - LG Soft - Lifetree - LionBridge - Mahindra Satyam - Mastek - Maveric - McAfee - MECON - Microsoft - MindTree - Miraclesoft - Mistral - Motorola - Mphasis - MTNL - NIC - Nokia Siemens - Novell - NTPC - Nucleus - ORACLE - Patni - Perot - Polaris - Ramco - Robert Bosch - Samsung - SAP - Sapient - Sasken - SBI - Sierra Atlantic - Sonata - Sony India - Sutherland - Syntel - TCS - Tech Mahindra - VeriFone - Virtusa - Wipro - Zensar.