Placement Papers - Caritor

Why Caritor Placement Papers?

Learn and practice the placement papers of Caritor and find out how much you score before you appear for your next interview and written test.

Where can I get Caritor Placement Papers with Answers?

IndiaBIX provides you lots of fully solved Caritor Placement Papers with answers. You can easily solve all kind of placement test papers by practicing the exercises given below.

How to solve Caritor Placement Papers?

You can easily solve all kind of questions by practicing the following exercises.

Caritor Placement Paper Bangalore on 23rd June 2004 (Technical Section-C)

Posted By : Chetan Rating : +8, -0

Paper: Caritor Placement Paper Bangalore on 23rd June 2004 (Technical Section-C)

 C-QUESTIONS

 1.            Struct x
                     {
                         int i
                         char c;
                       }
                   union y{
                   struct x a;
                   double d;
                    };
                    printf("%d",sizeof(union y));
                   a)8
                   b)5
                   c)4
                   d)1
                    ans:8

2.                struct x{
                   char c1;
                   char c2;
                   int i;
                   short int j;
                    };
                     struct y{
                     short int j;
                     char c1
                     char c2;
                     int i;
                   }
                     printf("%d %d",size of (struct x),size of (struct y));
                      a)12  12
                      b)8  8
                      c)12  8
                      d)8  12

3.             enum x {a=1,b,c,d,f=60,y}
                printf("%d",y);
                 a)  5
                 b)  61
                  c)  6
                  d)  60
                   ans:b

4.         #include<stdio.h>
             void main()
             {
               int k=2,j=3,p=0;
               p=(k,j,k)
               printf("%d
",p);
               }
                a)  2
                b)  error
                c)  0
                d)  3
                 ans:a

5.        #include<stdio.h>
             void main()
             {
             unsigned int i= -1;
            printf("%d
",i);
            printf("%u
",i*-1);
             }
            a)   runtime error
            b)   compilation error
             c)    prints -1 to 1
            d)    prints 1 and 1

6.       How to  typedef a function pointer which takes int as a parameter and return an int
             a)   Is not possible
             b)   typedef int *funcptr int;
             c)   typedef int * funcptr( int);
           d)    typedef int (*funcptr)(int);
            ans:d

7.         #include<stdio.h>
             void main()
             {
                int k=10;
                k<<=1;
                printf("%d
",k);
             }
                 a)   10
                 b)   0
                 c)  20
                 d)   compilation error
                 ans:c

8.            #include<stdio.h>
               void main()
                  {
                    int a[2][2]={{2},{3}};
                    printf("%d",a[0][0]);
                    printf("%d",a[0][1]);
                    printf("%d",a[1][0]);
                    printf("%d",a[1][1]);
            }

                a)  2300 b)2000                                                                                                                             c)   0030
                 d)   2030
                  ans:d

9. #include<stdio.h>
            void main(int x)
             {
                printf("%d",x) ;
             }
            if the name of the executable file is abc and the command line is given as abc xy what is the output
                a)compilation error
                b)    1
                c)    2
               d)     undefined
                ans:2

11.        #include<stdio.h>
             void main(int argc)
            {
             int d=1234.5678;
             printf("%d",d);
            }
            a) error, b) 1234.5678, c) 1234, d) 1235
            ANS:c

12.       #include<stdio.h>
            void main(int argc)
            {
              int a[]={5,6};
              printf("%d",a[1.6]);
            }
             a) 5,   b) runtime error,   c) compilation error,   d) 6
              ANS:d

13.       #include<stdio.h>
            void main(int arg c)
            {
            int x=1111;
            printf("%d",!x);
            }
            a.prints 1111
            b.compilation error
            c.prints 0
            d.is not a valid option
            ans:c

14. int i=10;
            a.declaration
            b.definition
            c.both
            d.none
            ans:c

15.        #include<stdio.h>
            void main(int arg c)
            {
            char a[]=abcdefghijklmnopqrstuvwxyz;
            char *p=a;
            printf(%d,strlen(p));
            p+=10;
            printf(%d,strlen(a));
            }
            a.26 26
            b.26 16
            c.compilation error
            d.16 26
            ans:a

16. if the following program (myprog)is run from the command line as myprog 1 2 3   what would be the output?
            Main(int argc ,  char *argv[])
            { int I ,j=0;
            for (I=0;I<argc;I++)
                        j=j+atoi(argv[i]);
            printf(%d.j);
            }
           a. 123 b.6    c.error d.123
              ans:6

17.  what is the output of the following code?
          #include<stdio.h>
          void main()
          {
           printf("%d",printf(" hello world "));
          }
         a) 13, b) hello world 13, c) hello world, d) error
          ANS:b

Like this page? +8 -0




Companies List:

3i Infotech - AAI - ABACUS - ABB - Accel Frontline - Accenture - Aditi - Adobe - ADP - Agreeya - Akamai - Alcatel Lucent - Allfon - Alumnus - Amazon - Amdocs - AMI - Andhra Bank - AppLabs - Apps Associates - Aricent - Ashok Leyland - Aspire - Atos Origin - Axes - Bajaj - Bank of Maharashtra - BEL - BEML - BHEL - BirlaSoft - Blue Dart - Blue Star - BOB - BPCL - BPL - Brakes - BSNL - C-DOT - Cadence - Calsoft - Canara Bank - Canarys - Capgemini - Caritor - Caterpillar - CDAC - CGI - Changepond - Ciena - Cisco - Citicorp - CMC - Consagous - Convergys - CORDYS - Crompton - CSC - CTS - Cummins - Dell - Deloitte - Delphi-TVS - DeShaw - Deutsche - Dotcom - DRDO - EDS - EIL - ELGI - ELICO - ERICSSON - Essar - Fidelity - Flextronics - Freescale - FXLabs - GAIL - GE - Genpact - Geodesic - Geometric - Globaledge - GlobalLogic - Godrej - Google - Grapecity - HAL - HCL - Hexaware - Honeywell - HP - HPCL - HSBC - Huawei - Hughes - IBM - IBS - ICICI - iGate - Impetus - iNautix - Indian Airforce - Indian Airlines - Infosys - Infotech - Intec - Integra - Intergraph - IOCL - iSOFT - ISRO - Ittiam - JSW - Keane - Kenexa - L & T - L & T Infotech - LG Soft - Lifetree - LionBridge - Mahindra Satyam - Mastek - Maveric - McAfee - MECON - Microsoft - MindTree - Miraclesoft - Mistral - Motorola - Mphasis - MTNL - NIC - Nokia Siemens - Novell - NTPC - Nucleus - ORACLE - Patni - Perot - Polaris - Ramco - Robert Bosch - Samsung - SAP - Sapient - Sasken - SBI - Sierra Atlantic - Sonata - Sony India - Sutherland - Syntel - TCS - Tech Mahindra - VeriFone - Virtusa - Wipro - Zensar.